Let's picnic in style ... met Nobodinoz

24.08.2020

Lekkere dingen inpakken, een koeltas vullen met een hapje en drankje, picknickdekentje mee. Let's go!



sunshine nobodinoz picknicklove



Een picknick is altijd gezellig en er is niets leuker om samen met je kroost of vrienden te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Je kan picknicken in het park, op het strand, in het bos of gewoon in je tuin. Laat niets je tegenhouden want met de nieuwe Sunshine collectie van NOBODINOZ heb je alles op er ook een stijlvolle picknick van te maken, 100% duurzaam en 100% gezellig!



sunshine nobodinoz picknicklove



Deze nieuwe zomerse collectie is het perfecte excuus om erop uit te trekken en lekker buiten te lunchen. In de collectie vind je rugzakjes, koeltassen, weekendtassen, koeltassen, maar ook foodwraps, flessentasjes en zelfs een handig picknickdeken met waterdichte onderkant en tijdloze vichy ruiten. Een echte musthave voor heerlijke dagen buiten en tegelijk makkelijk weer op te vouwen voor een volgend uitje.

Laat de foto's voor zich spreken en geniet van elke dag. Picniclove!



sunshine nobodinoz picknicklovesunshine nobodinoz picknicklovesunshine nobodinoz picknicklovesunshine nobodinoz picknicklovesunshine nobodinoz picknicklovesunshine nobodinoz picknicklovesunshine nobodinoz picknicklove



On the go met de SUNSHINE collectie >