Zalig loungewear en heerlijk leesplezier!

27.12.2019

Met boeken doe je nooit iets mis. Het zijn tijdloze en tegelijk heerlijke geschenkjes die tot de verbeelding van elk kind spreken. Na de drukke decembermaand weet je helemaal niet meer wat je nog kan geven aan je kapoen, tegelijk is het leuk om een klein geschenk te geven aan je kind of petekind als hij of zijn met trots de jaarlijkse nieuwjaarsbrief heeft voorgedragen. Gelukkig hebben wij een fijn idee!

We hebben een selectie mooie kinderboeken van LANNOO: prentenboeken, doe-boeken, kartonboekjes, educatieve boeken, hobby boeken, ... aan kleine prijsjes in de aanbieding. Sla je slag, voor klein en groot. Kruip gezellig samen op de bank om weg te dromen, maak er een leuke activiteit van deze vakantie of doe ze cadeau nadat de nieuwjaarswensen in het nieuwe decennium zijn uitgesproken.

leuke kinderboeken kleine prijsjes mundo melocoton pyjama's nachtkledij siska schoeters de kleine zebra

Ze zijn eens zo leuk als je ze leest in de limited edition high wintercollectie van MUNDO MELOCOTON. Een limited edition vervolg op de succesvolle samenwerking tussen Siska Schoeters en het Belgische kindermerk. In deze exclusieve collab zitten heerlijke velouren pyjama's, gezellige nachtkledij en lounge outfits om tussen de feestjes door - en de rest van het jaar - lekker te niksen, te spelen, te chillen en van elkaar te genieten.

De collectie gaat hard en is er in een hele reeks maatjes van de allerkleinsten tot XL, dus voor heel de familie. Deze collectieis slecht in beperkte oplage beschikbaar maar past perfect bij onze leuke boekjes aan kleine prijsjes en hét motto van deze kerstvakantie - aldus de Kleine Zebra: let's chill!

mundo melocoton nachtkledij siska schoeters pyjama velours high winter kerstcollectie

mundo melocoton nachtkledij siska schoeters pyjama velours high winter kerstcollectie

mundo melocoton siska schoeters nieuwe collectie high winter pyjamas nachtkledij chill loungewear voor heel de familie de kleine zebra

lannoo kinder boekjes boeken voor ouders mama en papa de kleine zebra

mundo melocoton siska schoeters nachtkledij pyjamas

Bekijk alle boeken met korting hier >

Bekijk de Siska x Mundo Melocoton high winter collectie hier >