LIEWOOD laat ons dromen van een zalige zomer

22.03.2020

Ondertussen zijn wij - en jullie duidelijk ook - helemaal fan van LIEWOOD. Dit geweldig kindermerk uit Denemarken slaagt er collectie na collectie in onweerstaanbare musthaves te maken voor jonge, moderne gezinnen. Elk item is stijlvol, puur van vorm en materiaal maar bovenal praktisch en echt een meerwaarde in je alledaags leven met je hartendieven. Fun, fancy en fabulous zoals ze het zelf verwoorden.

zomercollectie liewood zomer 2020 de kleine zebra



Nieuwe zomercollectie om bij weg te dromen



De LIEWOOD zomercollectie 2020 kwam binnen net voor onze wereld en dagelijks leven compleet veranderde door de corona crisis. En met momenten lijkt de zomer een eeuwigheid van ons verwijderd maar aangezien we allemaal in hetzelfde schuitje zitten en ieder van ons wel wat om naar uit te kijken kan gebruiken, willen we deze wondermooie en praktische collectie toch even in de kijker zetten. Al is het maar om even jullie gedachten te verzetten.

liewood strandcollectie de kleine zebra

zomercollectie liewood zomer 2020 de kleine zebrazomercollectie liewood zomer 2020 de kleine zebrazomercollectie liewood zomer 2020 de kleine zebra

Zomer bij LIEWOOD betekent heerlijk rondlopen in je favoriete zwemkledij - uit UV werend stof en in de mooiste prints - maar ook lekker spelen met water of zand in de tuin, op het strand, misschien wel op vakantie en met de prachtige siliconen strandsets. Van flexibele emmertjes of gietertjes in de mooiste kleuren, schepjes, schoonmaaksets om mee te helpen poetsen tot een zandzeefje in de mooiste kleuren. En zomer dat betekent natuurlijk zon in overvloed. Oh ja die zon! Heerlijk maar het staat ook gelijk aan zonnebescherming. En waar vind je stijlvolle zonnehoedjes voor je baby en kind? Wel ook hier ben je aan het juiste adres om niet alleen een super praktisch item te shoppen maar ook wondermooi. In een bijpassende print of contrasterende. Met oortjes of zonder. Een zonnehoed of zonnepet.

Alle zonnehoedjes van LIEWOOD zijn gemaakt van UV werende stof met de hoogste beschermde factor 50+ en er zijn zelfs modelletjes die je perfect in het water mag laten opstaan, die niet afgeven in zwembadwater en snel weer drogen als je klaar bent met spetteren.



A summer to remember



strandponcho naar het strand met liewood de kleine zebera

Of je nu kiest voor een badpak, bikini, zwemsuit, zwembroekje of prachtige zonnehoed en stijlvol strandspeelgoed... als het van deze nieuwe collectie afhangt wordt het lange, zalige en warme zomer vol eindeloos speelplezier, in alle comfort en stijl. Doe daar nog wat handige strandponcho'shippe watersandalen en warme badcapes bij en je bent vertrokken voor zanderige benen en sunkissed haren. Dromen, nooit stoppen dromen!



Droom weg naar de zomer met LIEWOOD >