Een veelzijdige limited edition serie...

19.03.2016

De unieke collectie van het designmerk Quut breidt uit met een limited edition reeks van Scoppi, Ballo en Triplet. Deze iconische bestsellers zijn uitgevoerd in de extra frisse en trendy kleuren Mighty Orange en Vintage Blue.

 

SCOPPI Instant superkrachten!

De Scoppi springt onmiddellijk in het oog met zijn opwindende design. Kids kunnen handen en voeten gebruiken om met gemak zand te verplaatsen op het strand. Daarbovenop heeft Scoppi ook een handige, uitneembare zeef voor nog meer plezier bij het bouwen van forten of kastelen met slotgrachten.(Tip: de Scoppi is ook perfect voor in de sneeuw) 

BALLO De bolvormige emmer!

Dankzij zijn uitgekiende, moderne design en zijn zachte afwerking laat de Ballo zich door kleine handjes gemakkelijk vullen met water, over het strand dragen en uitgieten. Zijn bolvorm is uitermate stabiel en gaat morsen tegen. Last but not least: Ballo heeft een ergonomische 'easy-grip'-handgreep. Water naar een zandkasteel dragen was nog nooit zo leuk!(Tip: de Ballo is ook leuk in de tuin of zelfs het bad) 

TRIPLET Plezier maal vier!

De Triplet is multifunctioneel speelgoed om op een en eenvoudige manier zandstructuren te creëren. Gebruik de schep om putten te graven, fundamenten te bouwen en slotgrachten aan te leggen. De zeef is ideaal om schelpen en andere afzettingen te verwijderen om zacht zand te verkrijgen. Met de harkzijde en de holle handgreep die je als watertrechter kan gebruiken kan je de coolste zandkastelen afwerken met zandkunst. Kortom, met de Triplet beleef je vier maak plezier: schep, zeef, hark en zandtrechter!Het speelgoed van Quut is ontwikkeld om de tand des tijds te doorstaan. Het kan gebruikt worden om met zand, water en sneeuw te spelen en zelfs om in de tuin te werken. Het prikkelt de creativiteit van kinderen en biedt eindeloze speelmogelijkheden. Overtuigd?Ontdek de limited edition Scoppi, Ballo & Triplet nu in onze shop![oqeygallery id=302]