Meet me in the Meadows met Sticky Lemon

03.08.2022

meet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectieYee-ha! De nieuwe STICKY LEMON collectie gaat helemaal terug naar retro camping vibes met diepe kleuren en geweldige accessoires voor een onvergetelijk trip naar kamp, op reis, ... of straks weer naar school.

Meet me in the meadows brengt ons opnieuw te gekke kleurencombinaties en staat helemaal in het teken van retro scouting vibes, geïnspireerd op de film Moonrise Kingdom van Wes Anderson - geweldige film én een echte must-see als je hem nog niet zag.meet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectiemeet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectiemeet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectiemeet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectiemeet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectiemeet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectiemeet me in the meadows sticky lemon nieuwe collectieVan zomerkamp tot de schoolpoortIn de eerste drop van de nieuwste collectie van het Nederlandse tassenmerk zitten de iconische rugzakken en tassen in nieuwe kleuren en gemaakt van gerecyclede PET-flessen zoals je van hen gewend bent. Perfecte timing als je mini op kamp, avontuur, reis of naar school gaat. Naast de tassen hebben ze enkele toepasselijke accessoires ontwikkeld, zoals een echte Sticky verrekijker en een set geborduurde vilten patches: zo zit de sfeer meteen goed. Let's go!Meet me in the meadows >