Micro kindersteps: Mini, Maxi, Sprite, Cruiser?

11.09.2023


Welkom bij De Kleine Zebra, de plek waar opwinding en plezier samenkomen met stedelijke mobiliteit! Vandaag gaan we u een merk voorstellen dat het hart heeft veroverd van kleine en grote avonturiers op zoek naar een unieke rijervaring: Micro-stepjes.Welk is het beste merk voor stepjes?


Aan de oorsprong van dit ongelooflijke avontuur staat Wim Ouboter, een gepassioneerde Zwitserse uitvinder van stedelijke mobiliteit. Hij ontwierp de eerste Micro-step in 1999 om zijn dagelijkse verplaatsingen te vergemakkelijken. Sindsdien heeft het merk Micro een lange weg afgelegd en is het een ware sensatie geworden in de wereld van de stepjes.


trottinette mini micro


Micro-stepjes onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit, duurzaamheid en innovatief ontwerp. Ze zijn ontworpen om een ongeëvenaarde rijervaring te bieden, waarbij veiligheid en plezier hand in hand gaan. Laten we nu afdalen in de wereld van Micro-stepjes en de verschillende modellen ontdekken die op u wachten!Welke step kiest u?


Bent u klaar om de sprong te wagen en uw Micro-step te kiezen? Uitstekende keuze! Micro-stepjes bieden een verscheidenheid aan modellen die geschikt zijn voor alle leeftijden en voorkeuren. Laten we enkele van deze sensationele modellen nader bekijken.Micro Mini-step: de step met 3 wielen die knalt!


De Micro Mini-step is de perfecte keuze voor de allerkleinsten die op zoek zijn naar hun eerste avonturen op twee wielen. Met zijn 3 stabiele wielen biedt hij een veilige rijervaring. Deze step is ontworpen voor kinderen van 2 tot 5 jaar en vormt de perfecte overgang tussen de kinderwagen en een gewone step.


trottinettes 3 roues MicroMicro Maxi-step: inklapbare Deluxe-versie of niet?


De Micro Maxi-step is een toonaangevend model dat uw kind vele jaren zal vergezellen. Verkrijgbaar in verschillende versies die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen, biedt hij grote stabiliteit en uitzonderlijk rijcomfort. Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen genieten van deze uitzonderlijke step.Micro Cruiser-step: de ultieme inklapbare step


Bent u op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige step voor stedelijke verplaatsingen? De Micro Cruiser-step is een uitstekende keuze. Zijn retro-ontwerp en grote wielen bieden een soepele en comfortabele rijervaring. Hij is geschikt voor tieners en volwassenen op zoek naar stedelijke avonturen.


trottinette cruiser MicroMicro Sprite-step: roze, blauw, rood, framboos?


De Micro Sprite-step is een perfect inklapbaar model voor drukke stadsbewoners. Licht en handig, hij kan overal met u mee naartoe worden genomen. Hij is ideaal voor tieners en volwassenen die snel door de stad willen bewegen.Micro Flex-step: de beste volwassen step :-)


Als u op zoek bent naar een robuuste all-terrain step, dan staat de Micro Flex-step voor u klaar. Met zijn innovatieve veersysteem kunt u elk type terrein moeiteloos overwinnen. Perfect voor liefhebbers van avontuurlijke ritten.


trottinettes adulte MicroWelke leeftijd voor de step?


Bij Micro is er voor elke leeftijd wat wils! Hier is een overzicht van de Micro-stepmodellen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen:

  • Micro Mini 3-in-1-step: 1 tot 5 jaar.
  • Micro Mini-step: 2 tot 5 jaar.
  • Micro Maxi-step: 5 tot 12 jaar.
  • Micro Cruiser-step: tieners en volwassenen.
  • Micro Sprite-step: tieners en volwassenen.
  • Micro Flex-step: tieners en volwassenen.


Ongeacht de leeftijd van uw kind of uzelf, u zult zeker een Micro-step vinden die perfect aan uw behoeften voldoet.Personaliseer uw Micro-step met accessoires!


Wanneer u een Micro-step kiest, kiest u voor meer dan alleen maar een vervoermiddel. U kiest voor een gepersonaliseerde ervaring die uw unieke stijl weerspiegelt. Bij De Kleine Zebra bieden we een assortiment Micro-accessoires om een vleugje plezier, veiligheid en stijl toe te voegen aan uw rit.Belletjes, lichten, stuurversieringen... Micro heeft alles ;-)


Onze Deluxe-lampen voor Micro-steps zijn het perfecte accessoire om uw nachtelijke ritten op te fleuren. Ze voegen niet alleen een extra dimensie van veiligheid toe, maar transformeren ook elke rit in een schitterend lichtspektakel. Als u uw Micro-step een vleugje originaliteit wilt geven, bekijk dan onze dierenhoofden om het stuur van uw step te versieren. Of u nu kiest voor een pony, een vos, een eenhoorn, een krokodil of een haai, deze accessoires zullen alle voorbijgangers doen glimlachen en een dosis vrolijkheid toevoegen aan uw stepavonturen.


lumière deluxe pour trottinette micro


Veiligheid staat voorop, vooral als het om uw kleine avonturiers gaat. Daarom bieden we kits met knie- en elleboogbeschermers die maximale bescherming bieden tijdens uw stepavonturen. Bovendien zijn deze kits verkrijgbaar in leuke en kleurrijke ontwerpen die zeker in de smaak zullen vallen bij uw kinderen. Laten we tot slot de kleurrijke bel niet vergeten. Deze is niet alleen handig om uw komst aan te kondigen, maar is ook een leuk accessoire dat een vleugje kleur toevoegt aan uw Micro-step.


Met deze accessoires wordt uw Micro-step niet alleen een stijlvol vervoermiddel, maar ook een uitdrukking van uw unieke persoonlijkheid en levensvreugde. Dus maak u klaar om uw Micro-step aan te passen en met stijl te rijden dankzij de Micro-accessoires die beschikbaar zijn bij De Kleine Zebra!


trottinettes 3 roues MicroMicro: de revolutie in stepjes voor kinderen en volwassenen!


Dat staat vast... Micro-stepjes zijn veel meer dan eenvoudige vervoermiddelen. Ze staan voor avontuur, plezier en de vrijheid om in de stad te bewegen. Bij De Kleine Zebra zijn we trots u een selectie van Micro-steps aan te bieden die geschikt zijn voor alle leeftijden en voorkeuren. Dus bent u klaar om de Micro-ervaring te beleven? Maak uw keuze en ga op avontuur!ALLE ONZE MICRO-STEPJES >