Nog meer mooie zakken voor grote schatten

23.10.2017

Play & Go hoeft waarschijnlijk geen introductie meer, dit Belgisch merk brengt slimme, kleurrijke en geïnspireerde producten op de markt voor je kinderen... en eigenlijk ook voor jezelf. Want opgeruimd staat altijd netjes. Play & Go gaat keer op keer voor kwalitatieve producten die een glimlach op elke familie hun gezicht tovert.

play & go nieuwe opbergzak upgrade

Spelen én opruimen gaan hand in hand met de super coole opbergzakken van Play & Go. En de laatste aanwinst in hun speelse wereld is de upgrade van de populaire ‘roadmap’ opbergzak en een mini versie in 2 prachtige onweerstaanbare prints.

De speelmat met monochrome print van straten, kruispunten en parkeerplaatsen is gewoon perfect voor alle jonge racepiloten bij je thuis! De eerste versie was al super populair en snel uitverkocht. Vandaar een welverdiende update deze keer een tweezijdige print! Deze leuke speelmat zorgt niet alleen voor entertainment en speelplezier bij de allerkleinste thuis maar is meteen ook een handige opbergzak voor dat zalige - helaas niet eeuwig durende - opgeruimd gevoel. En heeft aan de andere kant een hip nieuw bliksem patroon. Het sterke katoen en de handige aantrektouwtjes maken het heel makkelijk om de zak van kamer naar kamer te dragen en meteen verder te spelen. Deze draagbare zak is superruim voor een hele collectie lego of duplo in te verbergen als er bezoek langs komt of gooi er je hele collectie schopjes en emmertjes in en neem hem mee naar de speeltuin of het strand.

Dit is een leuk item om in huis te hebben voor je eigen kindjes en hun ruime speelgoedcollectie maar ook een prima cadeautje om weg te geven: nichtjes en neefjes, vriendjes en hun ouders zullen je graag zien komen.

play & go roadmap thunderbolt bag

En niet elke collectie speelgoed is even groot, ook kleine schatten met grote waarde verdienen hun eigen plaatsje, dachten ze bij Play & Go. Daarom creëerden ze de Play & Go MINI. Je raadt het al, een mini versie van de handige opbergzak, gemaakt uit hetzelfde duurzaam katoen als zijn grote broer.

play & go mini opbergzak

Met zijn 40 cm diameter is deze zak super multifunctioneel, perfect voor kleine spulletjes in te verstoppen, of op te bergen en mee te nemen op restaurant, naar oma & opa of om in je kamer verder te gaan spelen.

En dankzij de hippe print kan ook mama of papa er schaamteloos mee over straat lopen. Met de lunch of als zwemzak... de mogelijkheden zijn eindeloos. De Cherry versie heeft een tof patroon van zwarte kersen met een gouden accent en de mini Thunderbolt blinkt uit met zijn stoere bliksems.play & go 3 stepsPlay & go mini cherry thunderbolt

Tijd om dada te zeggen tegen rondslingerend speelgoed! Haal de vernieuwde roadmap in huis of ga voor handig, knap en compact met de mini zak, nu bij de Kleine Zebra!