Na lang wachten zijn...

15.10.2015

... de LICHTBAKKEN van a Little Lovely Compay BACK IN STOCK! De A5 lichtbak was reeds verkrijgbaar in onze shop, nu ook de grotere A4 lightbox met drie rijen om letters, cijfers en symbolen op te schuiven!

De lichtbakken van a Little Lovely Company zijn zeer decoratief als lampje, maar ook heel praktisch en leuk om te gebruiken. Maak steeds nieuwe teksten door simpelweg de plastieken letters op de rij te schuiven. De lichtbak is een originele en opvallende decoratie voor de woon- en kinderkamer, maar ook voor feesten. Geboortes of trouwerijen: verzin een passende tekst en schuiven maar… opnieuw en opnieuw! Mix en match alle bijgeleverde letters en symbolen (85 stuks!) zo vaak je wil.

Naast de lichtbak biedt a Little Lovely Company een special edition symbolen- en cijferset die compatibel is met de lichtbak. Deze set is los te verkrijgen en ook opgenomen in ons Little Lovely assortiment. Om nog meer combinaties te kunnen maken! Ontdek deze geweldige lichtbakken voor al je quotes en boodschappen in onze shop, snel want ze zijn zeer gewild!Een A3 lightbox (3 rijen) shop je hier. Een A4 lightbox (3 rijen) shop je hier. Een A5 lightbox (2 rijen) shop je hier Special edition symbolen- en cijferset shop je hier.

[oqeygallery id=266]