Nieuw Belgisch merk: Own Stuff

15.07.2022

Hier is een feit dat je misschien niet meteen verwacht maar het begin van de zomervakantie is bij DE KLEINE ZEBRA ook meteen het begin van de back to school periode. Elke boekentas is werkloos voor 2 maanden en hier zijn wij al met de nieuwe :-) Nieuwe collecties schooltassen komen elke dag aan in ons magazijn en we zetten elke dag wel een nieuw model online.

OWN STUFF is nieuw dit jaar en we zijn erg trots om dit Belgisch tassenmerk aan onze collectie toe te voegen.own stuff schooltas lederen boekentas lagere school kleuterschool de kleine zebraTijdloze klassiekers in alle kleuren van de regenboogMisschien kies je graag elk jaar een nieuwe boekentas voor je mini? Wel dan ben je niet aan het juiste adres bij OWN STUFF want deze tassen zijn gemaakt om jaren mee te gaan en worden eigenlijk enkel mooier met de tijd. De lederen schooltassen voor de lagere school en de kleuterschool zijn gemaakt uit echt leder, stevig én toch licht om te dragen.

Klassiek, tijdloos en door de kleurtjes toch hip. Lila, cobalt, navy, chestnut, ...het enige wat je nog te doen staat is je favoriete kleur kiezen.own stuff schooltas lederen boekentas lagere school kleuterschool de kleine zebraown stuff schooltas lederen boekentas lagere school kleuterschool de kleine zebraVrij van trends en toch on trendDeze schooltassen - én rugzakken met laptopvak - zijn vrij van trends en prints dus houdt je kind aan het begin van het schooljaar van dino's maar is hij aan het einde van het schooljaar helemaal into jungledieren: geen probleem. Bij OWN STUFF hang je niet af van wat in of out is. De tassen zijn ook elk uitgerust met een fonkelend lichtje voor extra zichtbaarheid naar en van school.

Beken kleur en kies vandaag nog je nieuwe lederen boekentas!own stuff schooltas lederen boekentas lagere school kleuterschool de kleine zebraown stuff schooltas lederen boekentas lagere school kleuterschool de kleine zebraown stuff schooltas lederen boekentas lagere school kleuterschool de kleine zebraown stuff schooltas lederen boekentas lagere school kleuterschool de kleine zebraNieuw bij De Kleine Zebra: #OWNSTUFF >