Nieuw: 'froy & dind' baby caring!

17.12.2013

Tot ieders grote vreugde heeft froy & dind vanaf nu ook baby-accessoires in haar aanbod opgenomen. Uiteraard in het typische 'froy & dind' zachte bio katoen, compleet met vrolijke prints en frisse kleuren. Grafische patronen, sterrenhemels voor heerlijke dromen en auto’s en vrachtwagens in alle tinten blauw voor stoere maar lieve jongens… Voor de schattige meisjes zijn er wondermooie retrobloemetjes of een bloemenzee in rood en wit met een oosters tintje…

Boxkleden, bedomranders, lakentjes, dekbedden, plaids, slaapzakken, maxi cosi nestjes, wikkeldekentjes, hoezen voor het verzorgkussen, speenkoorden enz. Handig en mooi voor onderweg en thuis! Of je nu gaat voor een kleuraccent in de witte babykamer of juist kiest voor een kakelbont interieurtje voor de kleine spruit, met deze spulletjes wordt het allemaal wat vrolijker.

Al het katoen is vervaardigd uit biologisch katoen (GOTS). Bovendien bestaat de vulling uit polyester zodat het na het wassen niet gaat vervormen. Het materiaal is ook vrij van schadelijke verfstoffen en andere chemische behandelingen, ideaal voor de gevoelige babyhuid. Kortom, voortaan heeft froy & dind alles in huis om jong en oud te verwennen.

Ontdek hier de caring collectie voor de allerkleinsten!

[oqeygallery id=111]