Nieuwe Play&Go outdoor zak = dé summer musthave

02.05.2019

play & go outdoor play

Vorig jaar mochten we de eerste outdoor Play & go opbergzak aan jullie voorstellen. En dit seizoen kwam er een prachtig exemplaar bij. De Play& Go outdoor opbergzak is er nu ook in deze kleurrijke Play print! Deze handige zak is ideaal om al je spulletjes in mee te nemen naar buiten, op uitstap, een gezellige picknick of een leuk dagje strand. Hij is waterbestendig en afgewerkt met een hippe print van vormen en quotes ... let's play!

play & go outdoor play

Veel ouders zijn fan van de Play&Go zakken. En nu kan je ze ook perfect mee naar buiten nemen. Dit is de unieke buitenoplossing voor kinderen, mama's en papa's.

De nieuwe Play & Go outdoor Play opbergzak is dé unieke waterdichte oplossing om al je spullen mee te nemen voor een dagje strand, om naar het park te gaan of voor een geweldige picknick. En niet alleen om spullen in mee te nemen, want deze zak is ook multifunctioneel. Leg hem open om op te zitten of erop te spelen. Als de grond nat is, blijf je zeker droog. Tijd om te gaan? Trek gewoon aan het touw, alles zit erin en je kan vertrekken. De verstelbare schouderriem maakt het gemakkelijker om de zak te dragen.

play & go outdoor playplay & go outdoor play

Zijn we weg? Shop jouw exemplaar van de Play & Go Play zak hier.