Nobodinoz + babyspeelgoed = ♡

01.06.2019

Hoera, ze zijn er eindelijk: de eerste collectie baby- en activiteitenspeelgoed van Nobodinoz.

nobodinoz activiteitenspeelgoed baby wagenspanner stijlvol hip babyspeelgoed

Na de onnavolgbare collectie vol prachtige prints, zachte stofjes en heerlijk musthaves voor de babykamer kan je dus ook je baby blij maken met babyspeeltjes van Nobodinoz. En ze brengen alles wat we gewoon zijn van dit Spaanse merk: mooie stoffen, prachtige designs, organisch katoen, duurzame materialen, ... en meer. Hiermee ga je scoren bij je baby, maar kan je tegelijk stijlvol voor de dag komen als ouder ;-)

De rammelaars, knuffeldoekjes, grijpspeeltjes, bijtringen en wagenspanners zien er prachtig en stijlvol uit maar ze zijn tegelijk ook gewoon erg leuk voor kleintjes om mee te spelen. Er zitten dubbele functies in - kan je de speeltjes ook van de wagenspanner halen of is de bijtring voorzien van een fruitje uit knisperpapier - en er wordt gewerkt met verschillende texturen om het extra interessant te maken voor jouw kleine hartendief. Er is over nagedacht over de kleinste details, de muisknuffeldoek wordt zelfs lokaal én met de hand geproduceerd.

nobodinoz activiteitenspeelgoed baby wagenspanner stijlvol hip babyspeelgoednobodinoz activiteitenspeelgoed knuffeldoek locaal gemaaktnobodinoz activiteitenspeelgoed knuffeldoek locaal gemaaktnobodinoz muis knuffeldoek doudou locaal en handgemaaktnobodinoz babyspeelgoed orgnaisch katoen biotoys bijring houtnobodinoz babyspeelgoed eco katoen biotoys bijring houtnobodinoz babyspeelgoed eco katoen biotoys bijring hout

Dit wordt scoren bij je kleinste speelvogel. Het zijn ook ideale geschenkjes om te geven en te krijgen. Komt er straks een baby bij in je familie of vriendenkring dan kan je uit deze collectie iets kiezen, neem het mee naar de volgende babyborrel, zet het op je babylijst of koop het gewoon schaamteloos voor je eigen baby.

Het staat vast wondermooi én er zal mee gespeeld worden, zoveel is zeker. Shop de Nobodinoz babyspeeltjes hier>