Nobodinoz doet het weer: de Elements lijn!

25.09.2017

Nobodinoz is niet meer weg te denken als je houdt van hippe en zachte accessoires voor de kinderkamer. Het Spaans merk uit Barcelona maakt al sinds 2012 mooie en kwalitatieve spullen voor kinderen: van de alom bekende tipi tot prachtige houten meubels, kledij en decoratie items. Hun producten zijn altijd stijlvol, speels en bevatten een sterk staaltje design.

Nobodinoz Elements line

Het populaire Nobodinoz is retro en modern tegelijk. Ze zijn een bron van creativiteit, nieuwe ideeën en bekijken ze de dingen graag op een andere nieuwe manier. Zo komen ze tot hun inspirerende en alom geliefde producten die het dagelijkse leven net iets plezanter maken.

Nobodinoz Elements line

In 2017 lanceert Nobodinoz hun allernieuwste collectie: Elements.

De Elements Line zit vol prachtige stukken en is geïnspireerd op de elementen van het heelal. Ze is gekenmerkt door zachte diepe kleuren, unieke prints met hier en daar een typische retro toets of gouden accent.

nobodinoz elements

Deze mooie stukken brengen een stijlvolle toets aan de kinderkamer, speelhoek of je eigen living. Ze zijn zo mooi dat ze vaak zowel jong als oud kunnen bekoren.

In de collectie zitten onder andere prachtige stukken om erop uit te trekken: een oprolbaar verschoonmatje, een prachtige toilettas, een weekendtas en een handig luiertasje, het zit er allemaal in. Je kan prints combineren of net voor alles in dezelfde print gaan, zodat alles mooi bij elkaar past.

De Elements collectie heeft niet alleen spulletjes voor als je op stap bent met je kleintje, maar ook voor het thuis nog knusser te maken.

En waar je het in huis ook zet, door de prachtige prints past het overal! Je kan eindeloos combineren met speeltapijten, opbergmanden en tipi’s, stapelen met kussens en matrasjes of knusse hoekjes maken met de poefen en zitzakken. Deze collectie geeft je interieur net dat ietsje meer en zal elke generatie kunnen bekoren.

Elk stuk is ontworpen én geproduceerd in Barcelona. Op die manier garandeert Nobodinoz de kwaliteit en de originaliteit waar ze zelf terecht trots op zijn.

Nobodinoz Elements line

De kussens, toilettassen, tipi’s, speeldekens enzovoort dragen ook stuk voor stuk het Oeko-Tex standaard 100 label, wat een garantie geeft dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Goed voor je kindjes huidje en de planeet dus!

Alle stuks uit deze elegante en superzachte collectie zijn tijdloos, mooi en van prima kwaliteit. Daarnaast ze zijn ook nog eens goed geprijsd, duurzaam en ecologisch verantwoord. Echt stuk voor stuk pareltjes dus!

Nobodinoz Elements line

nobodinoz nieuwe collectie 2017

Hip, hipper, hipst: ontdek hier de prachtige Elements collectie vol nieuwe prints, producten en zachte stofjes!