Onze 10 essentials voor de schooltas

12.07.2023


1 | Een Jeune Premier of Konges Slojd pennendoosje: het onmisbare accessoire


Voor schattige en praktische schoolspullen kies je voor een Jeune Premier of Konges Slojd pennendoosje. Hun patronen en levendige kleuren zorgen voor een vrolijke noot tijdens de schooldag van jouw kinderen.


Plumier et trousse scolaire Konges Slojd2 | Een Liewood snackbox: de bondgenoot voor kleine hongertjes


Voor de kleine trek tijdens de pauze is een Liewood snackbox ideaal. Met hun schattige ontwerpen en duurzame materialen blijven de snacks van je kinderen vers en lekker.


boites à collations Liewood3 | Een Liewood of OYOY lunchbox: stijlvol lunchen


Maak van lunchtijd een leuke en stijlvolle gelegenheid met een Liewood of OYOY lunchbox. Deze elegante en praktische lunchboxen houden de maaltijden van je kinderen goed georganiseerd en voegen een vleugje stijl toe aan de schoolkantine.


boîtes à tartines oyoy pour enfant4 | DJECO notitieboekjes: voor het vastleggen van briljante ideeën


Geef je kinderen prachtige DJECO notitieboekjes waarin ze hun ideeën en gedachten kunnen opschrijven. Deze notitieboekjes met diverse ontwerpen en hoogwaardige pagina's stimuleren hun creativiteit.5 | Een Blafre drinkfles: gehydrateerd blijven met stijl


Vergeet de drinkfles niet! Met een Blafre drinkfles blijven je kinderen de hele dag gehydrateerd. Hun speelse ontwerpen en levendige kleuren maken ze onmisbaar voor het nieuwe schooljaar.


gourde blazer pour enfant6 | DJECO markers en pennen: voor creativiteit op school


Laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop met DJECO markers en pennen. Hun levendige kleuren en uitstekende kwaliteit maken ze de perfecte metgezellen voor kunstactiviteiten in de klas.


feutre et marqueurs djeco pour enfant7 | Reflecterende stickers van Lässig: voor opvallende veiligheid


Veiligheid staat voorop, zelfs op school! Voorzie de schooltas van je kinderen van reflecterende stickers van Laessig, zodat ze goed zichtbaar zijn op weg naar school. Deze funky en reflecterende stickers voegen extra stijl toe.8 | Een Fresk of Trixie portemonnee: voor een milieuvriendelijke start


Kies voor een Fresk of Trixie portemonnee, gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Deze funky portemonnee maken de start van het schooljaar verantwoord en stijlvol.


portemonnaie trixie9 | Een Nobodinoz of Roll'Eat snackzakje: voor georganiseerde snacks


Houd kleine snacks netjes georganiseerd met een Nobodinoz of Roll'Eat snackzakje. Deze herbruikbare en stijlvolle zakjes zijn perfect voor het meenemen van fruit, koekjes of gesneden groenten.


pochette à snacks réutilisables Roll'Eat10 | Een knuffel voor troostmomenten: zacht en geruststellend


Voor momenten van verdriet mag een knuffel niet ontbreken in de schooltassen. Onze knuffelmerken, zoals Moulin Roty, Liewood, Trixie en Fresk, bieden schattige metgezellen om je kinderen te troosten.


doudou pour enfant de Moulin Roty


Met deze funky essentials in de schooltas van je kids wordt de start van het schooljaar een groot succes! Bij De Kleine Zebra hebben we de meest trendy merken verzameld, zoals Jeune Premier, Konges Slojd, Liewood, Laessig, Blafre, DJECO, Fresk, Trixie, Nobodinoz en Moulin Roty, om je een onweerstaanbare selectie van items voor een stijlvolle start van het schooljaar te bieden. Bereid je voor op een schooljaar vol stijl en plezier voor jouw kleine schoolgangers!Shop Back to school >

Te ontdekken
Article similaires