Onze 10 mooiste unisex verkleedkleren!

22.01.2024


Van de magie van dinosaurussen tot kosmische avonturen, en van tijdloze klassiekers zoals cowboys en politieagenten, onze selectie van de 10 mooiste uniseks kostuums is een echt festival van creativiteit. Elk kostuum is een wereld om te verkennen, een verhaal om te vertellen, en wij zijn hier om je te begeleiden op deze fantastische reis in het hart van de verbeelding.1 | Een geweldig dinosaurus kostuum, dat is Great Pretenders dino!


Stap de prehistorie binnen met de cape van Great Pretenders dino, verkrijgbaar in triceratops en donkergroene dilophosaurus. Deze cape is de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met bijpassende klauwen zal jouw kind onmiddellijk veranderen in een geweldige dinosaurus, klaar om jurassische werelden te verkennen.


cape verkleedkostuum Great Pretenders2 | Het politieagent & politieagente kostuum van Souza for Kids


Het politieagent en politieagente kostuum van Souza for Kids, verkrijgbaar hier, is een tijdloze klassieker. Dit kostuum stelt kinderen in staat om alledaagse helden te spelen, met stijl en plezier gerechtigheid te handhaven. Het is een must-have voor kinderen die dromen van het worden van vredeshandhavers.


verkleedkostuum politieagent3 | Een piratenkostuum voor meisjes & jongens: Great Pretenders of Meri Meri?


Voor kleine avonturiers zijn er piratenkostuums voor meisjes en jongens van Great Pretenders en Meri Meri. Deze complete sets zijn perfect voor verhalen over verborgen schatten en mysterieuze schepen, en bieden urenlang fantasierijk spelen.


piratenkostuum4 | Een superheldencape van Souza for Kids of een superheldincape van Great Pretenders :-)


Voor jonge superhelden biedt Souza for Kids een omkeerbare superheldencape aan (ook verkrijgbaar in zwart). Voor superheldinnen heeft Great Pretenders een roze en donkerblauwe cape. Deze capes zijn het perfecte accessoire om de wereld te redden.


verkleedkostuum superheldin meisje5 | De draak verkleedkostuumcape van Souza for Kids


Transformeer jouw kind in een mythisch wezen met de blauwe draakcape (of zwarte) van Souza for Kids. Deze prachtig ontworpen capes zijn perfect voor fantastische avonturen en epische verhalen.6 | Laten we wat magie toevoegen met een toverkostuum of heksenkostuum!


Dompel jezelf onder in een wereld van betoveringen met de heksencape van Great Pretenders, geïnspireerd op de wereld van Harry Potter. Voor een kleurrijke touch zijn er fluwelen heksenkostuums van Meri Meri, in roze en blauw.


toverkostuum en heksenkostuum7 | Op naar de ruimte met... het astronautenverkleedkostuum van Great Pretenders!


Het astronautenverkleedkostuum van Great Pretenders is perfect voor jonge ruimteverkenners. Met dit kostuum kunnen ze dromen van interstellaire reizen en buitengewone ontdekkingen.


astronautenverkleedkostuum8 | Een dierenverkleedkostuumcape van Wild & Soft: voor directe transformatie!


De dierenverkleedkostuumcapes van Wild & Soft zijn uniek. Kies tussen de girafcape, de ijsbeercape, of de kreeftcape. Deze capes kunnen ook worden omgetoverd tot tapijten, voor dubbel plezier.


dierenverkleedkostuumcape Wild and Soft9 | Laten we een cowboy of een cowgirl worden!


Met Souza for Kids kunnen jouw kinderen zich onderdompelen in het Wilde Westen met het cowboymeisjeskostuum en jongenskostuum. Het Chuck-kostuum is een eerbetoon aan de wereld van de cowboys, met authenticiteit en stijl.10 | Een mooie indianenkostuum... met een indiaanse hoofdtooi!


Het indianenkostuum van Souza for Kids, in jongensversie en meisjesjurk, wordt aangevuld met een prachtige hoofdtooi. Deze kostuums zijn perfect voor onderdompeling in de Amerikaanse indianencultuur.


indianenkostuumDeze 10 uniseks kostuums van De Kleine Zebra openen de deuren naar denkbeeldige werelden waar elk kind zijn unieke persoonlijkheid kan uiten. Bij De Kleine Zebra geloven we dat elk kind het verdient om buitengewone avonturen te beleven en onvergetelijke herinneringen te creëren. Carnaval is de perfecte gelegenheid hiervoor. Dus laat je betoveren door de magie, kies het perfecte kostuum en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!AL ONZE VERKLEEDKLEREN >