Onze bedlinnensets die alles veranderen...

30.08.2023


Het creëren van een rustige, comfortabele ruimte voor je kind is cruciaal om een rustige nachtrust te garanderen. Bij De Kleine Zebra begrijpen we het belang van een goede nachtrust en daarom hebben we zorgvuldig kinderbeddengoed geselecteerd dat elegantie, zachtheid en kwaliteit combineert. In dit artikel nodigen we je uit om onze collectie te ontdekken, ontworpen om een rustgevende slaapruimte te creëren in de slaapkamer van je kleine schatje.


parure de lit simple pour enfant



Onze kinderbeddensets: zacht slapen met edele materialen


De slaap van je kind is onze prioriteit en daarom bieden we beddengoed voor kinderen van de beste materialen. Kies voor biologisch katoen, zoals de linnen of biologisch katoenen sets van Gabrielle Paris, of de GOTS-gecertificeerde biologisch katoenen sets van Cam Cam Copenhagen. Biologisch katoen is zacht voor de tere huid van je kind en is ook goed voor de planeet. Geef je kind rustige, comfortabele nachten in beddengoed van hoge kwaliteit.


parure de lit 1 personne de Gabrielle Paris



Onze mooiste lakens voor eenpersoonsbedden: Cam Cam Copenhagen & Gabrielle Paris ♡


Bij De Kleine Zebra hebben we de merken geselecteerd die het meest gewaardeerd worden door ouders voor hun creaties van 1-persoons beddengoed. Liewood is een merk dat geliefd is om zijn schattige en elegante patronen die de slaapkamer van je kind opvrolijken. Cam Cam Copenhagen en Konges Sløjd bieden zen en authentieke prints, ideaal om een rustgevende sfeer te creëren. Gabrielle Paris en Ferm Living bieden ook eenvoudig beddengoed van biologisch katoen met charmante peerdessins.


parure de lit simple de ferm living

Ontdek hier de Liewood collectie voor prachtige nachten ☾ >



Verander de sfeer van je slaapkamer met onze 140x200 cm bedlinnensets!


Een mooie beddengoedset kan de sfeer van de slaapkamer van uw kind omtoveren in een ware oase van rust. Kies voor zachte kleuren en rustgevende patronen om een ​​serene, slaapvriendelijke ruimte te creëren. Zen- en authentieke prints van Cam Cam Copenhagen, Konges Sløjd, Gabrielle Paris en FABELAB helpen een rustige en geruststellende sfeer te creëren. De creaties van Liewood voegen een schattig tintje toe waar uw kleintje blij mee zal zijn.


parure de lit simple de FABELAB



Een magisch cadeau voor de zomer: een beddengoedset voor meisjes en jongens in linnen of katoen :-)


Creëer een zachte en rustgevende slaaphoek voor uw kind met onze hoogwaardige eenpersoons dekbedovertrekken, waarbij we de nadruk leggen op edele materialen en vertrouwde merken. De Kleine Zebra nodigt u uit om een verfijnde selectie dekbedovertrekken te ontdekken die harmonieus zullen passen in de slaapkamer van uw kind, voor zachte en serene nachten. Geef hem/haar een kwalitatieve slaapervaring in een ruimte ontworpen met liefde en elegantie, voor betoverende dromen en vrolijke ochtenden.


parure de lit simple pour enfant



SHOP ONS EENPERSOONS BEDDENGOED >