Onze leuke activiteiten voor tijdens de vakantie!

22.12.2023


Joepieeeeeeeeee! Het zijn Kerstvakantie! De kinderen kunnen eindelijk volop genieten van deze twee weken vakantie zonder aan hun huiswerk te denken! We zijn het er allemaal over eens dat vakantie gewoon geweldig is... Maar... Wat ga je doen met de kinderen voor twee weken? :-)1 | Wat dacht je van lekker relaxen met de speelkleden van Lorena Canals?


Tijd om te genieten van de vakantie met de voeten omhoog op de geweldige speelkleden van Lorena Canals… Ze zijn niet alleen visueel zeer trendy, maar ook top qua comfort ;-)


speelkleed lorena canals2 | Tijd om muziek te maken met Childhome!


Iedereen kent de voordelen van muziek voor de ontwikkeling van kinderen... Toch is het soms moeilijk om een paar muziekinstrumenten te vinden tussen het speelgoed in huis... Laten we dit snel oplossen met de muziekinstrumenten set van Childhome!


set d'instruments de musique3 | Maak plaats voor verkleedpartijtjes!


Klaar om geweldige voorstellingen aan de ouders te presenteren aan het einde van de dag? De verkleedkleren van Liewood zijn gewoon te schattig en perfect voor allerlei rollenspellen met vriendjes! De verkleedcapes van Wild & Soft zijn ook echte pareltjes voor het opvoeren van voorstellingen!


déguisement liewood


Het merk Fabelab biedt ook een geweldig verkleedpak om in een handomdraai te veranderen in een ruimteschip ;-)4 | Maak opruimen leuk met Liewood!


Deze activiteit is misschien niet de favoriet van je kleintjes (hoewel...), maar het is onvermijdelijk om een huis of kamer helemaal schoon te houden!


caisses pliables de rangement


De nieuwe opvouwbare opbergdozen van Liewood voegen een modern tintje toe aan je huis en maken het voor je kleintjes supergemakkelijk om al het speelgoed op te ruimen ;-)5 | Rollenspelletjes: ja, graag!


Wat een plezier voor je kleintjes om eindeloos te kunnen spelen met hun rollenspelspeelgoed. Want ja, tijdens deze vakantie is het niet de bedoeling dat ze het spel moeten onderbreken om huiswerk te maken! Twee weken vol spel en plezier...


imitatieset sushi6 | Verhalen heruitvinden met bouwblokken


De schoolvakantie: het perfecte moment om de hele middag op het tapijt te spelen met bouwblokken... Laat je kleintjes talloze verhalen heruitvinden met hun prachtige houten blokken!


bouwblokken plantoys7 | Creativiteit naar buiten brengen met Little Dutch


Met deze superhandige toverboeken verveelt je kleintje zich geen moment! Eenmaal de stift in de hand, zullen zijn fantasie en creativiteit snel op gang komen... Dankjewel Little Dutch!


creatief spel8 | Geduld en behendigheid ontwikkelen met Plan Toys...


Ohhhhhhh, balansspellen, we waren bijna vergeten hoe ongelooflijk nuttig deze speeltjes zijn! Naast het testen van de behendigheid en motoriek van je kind, bieden balansspellen ook kansen om hun geduld te meten en te ontwikkelen.


balansspel


Een leuke kans om te grijpen voor de overenthousiaste kleintjes!9 | Zich verkleden als stationschef, monteur, chef-kok, DJ...


Klaar voor uren en uren rollenspel met het speelgoedmerk Plan Toys! Er is echt voor ieder wat wils: chef koks, DJ's, dokters, monteurs, kappers, tandartsen, dierenartsen... Ontdek ze allemaal hier!


treinstation10 | Elke ochtend thee serveren aan hun poppen... Wij zijn fan!


Bij De Kleine Zebra droomden we er allemaal van als kind: een eigen theeservies hebben! Sommigen van ons team hadden het geluk er één te krijgen tijdens hun jeugd, anderen niet! Deze laatste zijn de eersten om weg te dromen bij de kleine theeserviezen in onze voorraad ;-)


theeset dinette


Want zeg nu zelf... Al onze kleine theeserviezen voor kinderen zijn echt te cute, toch? Wij smelten...Met al deze ideeën hopen we dat iedereen een heerlijke cocooning vakantie thuis zal hebben ;-)ALLE ONZE SPEELGOED >