Pineapple LOVE ...

04.07.2017

Het Nederlandse Fresk is gespecialiseerd in biologische loungewear en textiel voor pasgeborenen en baby’s in hun eerste levensjaar. Deze zomer presenteren ze een nieuwe kleding- en slaapcollectie met kekke kleuren en nieuwe motieven.

A is voor ananas

Nu al de seizoensfavoriet: de ananassen van Fresk: een combinatie van het vrolijke, exotische fruit in grijs en okertinten. Naast rompertjes, pyjama’s en slaapzakken presenteert Fresk met dit nieuwe motief ook slaapzakken, verzorgingskussens, hydrofiele doeken, babydekens en boxkleden.


 
F is voor feest!

Een zomers feest, met kleine strikjes in stralend blauw. Voor het eerst voegt het Nederlandse biologische babymerk een zomers shortpakje toe: een short en T-shirt in één, maar dan met drukknoppen om snel en gemakkelijk een luier te wisselen. Daarnaast vind je dit prachtige motief op de babypakjes, slaapzakken en babydekens.

H is voor haver

Een eigenwijs printje en een opvallende nieuwe kleur: het havermotief van Fresk. Het mosterdkleurige havermotief vind je op de babypakjes, hydrofiele doeken, slaapzakken en babydekens.

Welke print is jouw favoriet ? PineappleFest of Havre ? Mix & match !