polly, the organic collection

08.05.2017

Je kent het gevoel wel van zo'n oud favoriet t-shirt dat je al tig keren hebt gedragen en gewassen: heerlijk zacht en comfortabel ! Bij het ontwerpen van deze nieuwe collectie wilde mundo melocotón graag dit gevoel meenemen.

Als stof koos mundo melocotón voor een organische interlock (dubbele jersey) die dezelfde zachtheid en comfort heeft als dat oude favoriete shirt. Het resultaat is een knusse collectie die perfect is voor het gevoelige huidje van je baby en zo zacht aanvoelt dat je zelf onder die lakentjes wilt kruipen met je kleintje. mundo melocotón presenteert haar allereerste 'biologische' collectie.

Deze Polly-collectie is uitgevoerd in een superzachte interlock van bio-katoen. Het mooie kleurenpallet van wit, celadon-groen en grijs melée wordt gecombineerd met een leuke bolletjesprint. Deze collectie is ontworpen in België. Gemaakt van GOTS-gecertificeerde stoffen. Geproduceerd in de EU. TIP: combineer deze collectie met de andere baby-items uit de permanente collectie in bijvoorbeeld zonnig geel of melée grijs.

Ontdek nu deze prachtige collectie en laat je verleiden door al die cuteness !