legendarische stranddagen met QUUT

11.06.2018

Dit seizoen voegt het Belgische QUUT nieuwe kleurtjes en designs toe aan hun duurzame collectie strandspeelgoed. Perfect voor een dagje strand met de hele familie, of gewoon in de tuin, in bad of zelfs in de sneeuw.

NIEUW (STRAND)SPEELGOED

Pira. Ga terug in de tijd en bouw piramides zoals de oude Egyptenaren !Laat je verbeelding de vrije loop en maak indruk op je vrienden met fantastische, architecturale sculpturen. De Pira piramide bouwer van Quut is een onmisbaar stuk strandspeelgoed voor kleine (en grote) architecten in spé. Vul gewoon de drie Pira-vormen - in vintage blauw, donkerblauw en geel - druk ze stevig aan en stapel ze op elkaar. Haal de vormen weg en bewonder je eigen 3-lagen piramide constructie.

Raki. Een multifunctioneel speeltje dat bestaat uit een harkje en een schopje dat in elkaar schuift. Ideaal om mee te helpen met mama en papa in de tuin maar ook leuk op het strand, de zandbak of zelfs in de sneeuw. Bovendien kan het speeltje ook dienen als trechter, zeef en zelfs als tool om met water in het zand te schrijven.NIEUWE KLEUREN

Het Quut-gamma heeft er niet alleen 2 superleuke nieuwe tools bij om heerlijk te spelen, ook de bestaande producten zoals de Scoppi, de Ballo, de Cuppi, de Triplet en de Cana kregen een make-over met nieuwe kleurtjes. Zo wordt een prachtige donkergrijs Bungee Grey gecombineerd met de bestaande kleur Vintage Blue en introduceert Quut een nieuwe zachte combinatie met Soft Rose en Coral Rose (een babyzacht roze en een oranjeroze tint). Ook de kleur Deep Blue maakt zijn intrede in het gamma.OVER QUUT

De succesformule waarbij klassiek en soms iconisch speelgoed wordt heruitgevonden om ze nog beter, slimmer en duurzamer te maken, houdt onder meer in dat de speeltjes op meer dan één manier kunnen worden gebruikt. Met elk stuk speelgoed kun je verschillende dingen doen.
Alle producten zijn BPA-vrij en bevatten geen ftalaten en geen latex. Uiteraard zijn ze recycleerbaar. Quut weet dat kinderen zich hechten aan hun favoriete speelgoed en er een liefdesrelatie mee hebben, dus moet het een heel leven meegaan. Of langer, want het kan worden doorgegeven aan de volgende generatie. Van duurzaam gesproken!

Dankzij het unieke design en de functionaliteit heeft QUUT reeds verschillende Red Dot Design Awards gewonnen.

Ontdek hier het hele QUUT-gamma en maak van jouw (strand)vakantie met de kids legendarische herinneringen !