Revolutie in Borstvoedingbeha's

03.10.2013

Tijdens deze Wereld Borstvoedingweek is de Kleine Zebra zeer verheugd om deze spiksplinternieuwe revolutionaire borstvoedingsbeha met GelWire-systeem voor te stellen. Na jaren van research ontwikkelde Carriwell een zachte en flexibele gel die ondersteuning geeft zonder de ongemakken van een metalen beugel: perfect voor gevoelige borsten!

Wist je dat melkkanalen kunnen samengedrukt of beschadigd worden als gevolg van de druk van de metalen beugel bh? De starheid en inflexibiliteit van metaal, maar ook plastic, staan de groeiende en veranderende borsten in de weg. Door de combinatie van comfort en de pasvorm van naadloze microfiber met een flexibele, gel gebaseerde beugel, is dit een revolutionaire beha die echt past en je unieke vorm ondersteunt!

Dit knap staaltje design won dan ook zeer terecht de ‘Kind & Jugend innovation award’. En alsof deze innovatie nog niet genoeg is, kan je ook nog eens kiezen tussen twee kleuren en vier maten. Aan de hand van een eenvoudig schema, bepaal je in een vingerknip de juiste maat.

Ontdek hier dit revolutionair hebbeding!