Siliconen of latex speentjes, wat kies jij?

13.07.2021

latex vs siliconen friggs tutjes fopspenen de kleine zebra

Rubberen of siliconen speen?
Beide zijn geweldige opties! Heel vaak hebben baby's hun voorkeur en zullen ze voor je beslissen welk type speen de beste is, maar dan nog is het handig om als mama of papa het verschil te kennen alvorens je een tutje voor je kleintje aankoopt.

latex vs siliconen friggs tutjes fopspenen de kleine zebraWelkom Frigg uit Denemarken!Met FRIGG hebben we een nagelnieuw merk in onze DE KLEINE ZEBRA webshop. Dit modern babymerk brengt fopspenen in tal van trendkleuren en 3 design maar dus ook telkens met een latex of een siliconen speen. Weet jij wat je zou kiezen? Deze tutjes zijn er in 2 maatjes en hebben een erg comfortabel design. Het schildje schuurt of irriteert niet en is voorzien van 2 luchtgaatjes voor voldoende circulatie.latex vs siliconen friggs tutjes fopspenen de kleine zebralatex vs siliconen friggs tutjes fopspenen de kleine zebraMisschien ken je dit merk van de bloemvormige Daisy tut. Een instant hit. Hipper dan hip voor zowel meisjes als stoere jongens, wie durft? Of ga je liever voor je lievelingskleur met de Classic? Voor wie niet kan kiezen is er het zalige Color design, een combinatie van de mooiste kleurtjes voor hippe baby's die geboren zijn met een heerlijke portie stijl.Natuurrubber of siliconen, wat is het verschil?Welke is de beste babyspeen? En wat is nu eigenlijk het verschil tussen beide materialen? Latex of natuurrubber is superzacht. Het is een 100% natuurlijk materiaal afkomstig uit de Hevea rubberboom en zachter dan siliconen.  Siliconen speentjes zijn wit van kleur en gemaakt van siliconen van medische kwaliteit. Duurzamer dan rubber en supersteriel.

Beide zijn geweldige opties en baby's hebben vaak vanuit nature een voorkeur. Beide materialen zijn helemaal veilig en vrij van nare stoffen zoals ftalaten, PVC en BPA.

latex vs siliconen friggs tutjes fopspenen de kleine zebraNog steeds niet zeker van je keuze? Probeer beiden en ontdek vanzelf naar welk speentje je kleintje het vaakst grijpt.Kies hét tutje voor je baby >Te ontdekken