Second (& final) drop Jeune Premier 2018

09.07.2018

jeune premier scond drop boekentassen schooltassen schooljaar 2018-2019

De boekentassen vliegen ons rond de oren. En ook al is de vakantie nog maar net begonnen stiekem mag je al dromen van het nieuwe schooljaar want de collectie 2018 van Jeune Premier is nu compleet. Alle modellen staan online, worden gretig bekeken en sommige stuks zijn zelfs al bijna uitverkocht. Dus zie je een bepaald exemplaar graag op de rug van jouw hartendief, dan kunnen we maar één ding zeggen: niet langer twijfelen!

jeune premier boekentas 2018 second drop

In de second drop van dit populaire Belgische merk zitten oerdegelijke boekentassen en rugzakken voor lagere school kinderen en tieners, zoals de Midi en Maxi It Bag en mulitifunctionele Kidsbag turnzak maar ook pennendozen en de nieuwe Billie Maxi: een tas voor stijlvolle meisjes of mama's (voelen we daar een matching moeder en dochter komen, wij zijn alvast fan.)

Stuk voor stuk in unieke, kleurrijke en stoere prints, aangevuld met geborduurde details zoals vlinders, stoere Bengaalse tijgers, race patches, flamboyante vogels, enzovoort. De hippe tassen zijn allemaal gemaakt uit 100% waterafstotend Oxford polyester, met details in hoge kwaliteits ecoleder en de schooltassen zijn voorzien van ergonomische, verstelbare schouderriemen voor een perfect fit.

Wie nu kijkt voor een nieuwe boekentas heeft dus de beste keuze, is alvast gesteld voor het nieuwe schooljaar en kan daarna nog eindeloos van de grote vakantie genieten! Bekijk de volledige collectie hier ☜ 

jeune premier boekentas schooltrolley second dropjeune premier unieke boekentas Love bird

jeune premier boekentas, schooltas, lady dog, lion

jeune premier lion bag schooltas

flowerbee, matroushkas jeune premier boekentas nieuw schooljaar back to school 2018

it bag maxi matroushka hippe boekentas 2018

P.S.: Ook voor de die-hard vakantiegangers is deze second drop van Jeune Premier interessant van er zit ook een prachtige XXL-reistrolley bij in stijlvol Lady Dog-design. Om snel in te pakken en weg te wezen!