Slapen wordt leuker met SNURK

03.02.2018

Bij SNURK houden ze ervan om de kunst van het niets doen uitgebreid te vieren. Hun uitgangspunt is altijd hetzelfde gebleven: gewoon leuke dingen te maken. Maar SNURK werd al snel bekend en geliefd over heel de wereld. Hun strakke collectie beddenlinnen, lounge- en slaapkledij is herkenbaar door de fotografische prints en stuk voor stuk uniek. Zo kun je slapen op een dekbed met paddenstoelen print, je een echte astronaut wanen, of zou je zweren dat er koppel super schattige lammetjes op je bed ligt te slapen.

teddy knuffelzacht nieuw dekbedvertrek snurk

Het ziet er geestig uit, maar SNURK voert haar ontwerpen echt serieus goed uit, met veel oog voor design en detail. Het beddengoed wordt gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen dat super zacht aanvoelt, niet krimpt en gemaakt wordt in Portugal.

Met het bedlinnen uit hun nieuwste collectie wordt je geknuffeld door een grote teddy en heeft je dekbed een hip gestrikte print. Dat is genieten met je ogen toe én open.

Scoor jouw exemplaar hier!

tweepersoonsdekbed snurk teddy bed

Ps: Ben je stiekem ook helemaal weg van de SNURK dekbedsets en wil je een exemplaar voor op je eigen bed of slaapt je kindje in een ruim tweepersoonsbed? We hebben ook een Teddy tweepersoonsdekbed van dit leuke merk uit Amsterdam in onze collectie. Dat wordt een zachte nacht!