Bye bye speelgoed overal, hallo PLAY&GO

01.10.2020

Het verhaal achter PLAY&GO is er eentje die elke ouder bekend in de oren klinkt. Rondslingerend speelgoed, je kan er niet onderuit met kinderen in huis. Hoe hard je ook dacht er niet aan mee te doen pre-kids, de speelgoedcollectie van je kleine speelvogels neemt vroeg of laat je interieur over en dan zijn handige opbergmogelijkheden een geschenk uit de hemel.blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020Van probleem, naar passie tot wereldwijd succesVerloren speelgoed, rommelige ruimtes en algemene chaos waren de inspiratie voor de Belgische ontwerpster Céline Vanden Broecke om buiten de traditionele speelgoeddoos of kast te denken. In 2015 bedacht ze, samen met haar man Alain, een simpele maar praktische oplossing voor het opruimen van speelgoed. PLAY&GO begon als een passieproject, maar werd al snel een internationale succes.de Kleine Zebra play & go opbergoplossingBij DE KLEINE ZEBRA zijn we fan van de eerste minuut en altijd blij als er nieuwe prints aan de collectie worden toegevoegd. De collectie 2020 is een fijne uitbreiding voor dit topmerk dat elke keer weer vertrekt vanuit de leefwereld van kinderen. Het is een intuïtief en super praktisch ontwerp dat opruimen leuk maakt en echt deel gaat uitmaken van het spelen. 

PLAY&GO is een opbergtas én speelmat. Leuk om uit te vouwen, ideaal om te spelen maar ook makkelijk weer op te ruimen, je favoriete speelgoed in te verzamelen en overal mee naartoe te nemen.blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020de Kleine Zebra play & go opbergoplossingblog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020Top designs in trendkleurenIn deze nieuwe collectie prints zitten mooie trendkleuren, zachte pastels en fijne designs. Alle tassen hebben een dubbelzijdige print bijvoorbeeld eentje met een kleurrijke Roadmap van Los Angeles aan de ene zijde en retro VW campers aan de andere kant. Ze zijn ook leerijk zo kan je tellen met fruitjes of het alfabet spelenderwijs oefenen met de pastelkleurige Animals Alphabet. Of je kan lekker binnen spelen en toch een wandeling door het park nemen met de Walk in the park versie.

Ook zitten er 2 nieuwe print in van de PLAY&GO mini met autootjes en regenbogen, ideaal om mee te nemen als je kleine spulletjes, popjes of auto's wil meenemen naar oma, het restaurant of ...blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020blog de Kleine Zebra play & go nieuwe collectie 2020Je leest het en ziet het aan de foto's: de PLAY&GO collectie zit boordevol speelplezier, helemaal op maat van je kindje(s) en erg leuk als cadeau - vanaf de geboorte als kraamcadeau of voor grotere kinderen die graag hun speelgoed ordenen en lekker op de grond willen spelen.

Ontdek de nieuwe PLAY&GO collectie >Te ontdekken