Spring mee op de schoolbus en rij de 80ties binnen!

11.07.2014
Vroem vrroooeem! Naast de French Cartable collectie met retro schooltassen uit de jaren de jaren 50, 60 en 70 rijdt Miniséri wederom de groovy jaren 80 binnen met de ‘Schoolbus 2014’-collectie! Na de lancering van deze succesvolle Schoolbus-reeks vorig jaar, bedacht Miniséri nog leukere funky prints voor 'la Rentrée 2014' (zoals de eerste schooldag zo mooi klinkt in het Frans) en behield de topdessins van vorig schooljaar.

Kleutertasjesschooltassen en pennenzakken met funky kleuraccenten zijn het betoverende resultaat. Gooi er wat funky kleuren en sterretjes over en de tassen doen ieders hartje smelten. Mama’s die in de 80ties naar school gingen,  krijgen vast en zeker een warm nostalgisch gevoel bij het bekijken van deze blitse collectie. September wordt alvast extreem trendy! Want de hipste kids komen met de Miniséri schoolspulletjes stijlvol de schoolpoort binnenwandelen.Maar de tassen hebben wel wat meer te bieden dan enkel zin voor mode. Ze zijn ook erg functioneel! Verstevigde afgeronde hoeken,verstelbare schouderriemen en schattige gespjes zijn enkele dingen die bezorgde mama’s heel gelukkig maken. En als kers op de taart, hebben de spulletjes door het gebruik van gecoat katoen een waterafstotend laagje. Heerlijk om lekker in de regen te splishen en splashen zonder dat de schoolboeken nat worden. Je zou bijna wensen dat de zomervakantie al om was!Beleef hier de 80ties vibe met de Jim en Jules modelletjes voor kleuters en lagere school!

Extra hip en trendy! Pimp en personaliseer je boekentas met de Gumings' badges van Miniséri! Tussen de badges met verschillende thema's, maten, vormen en kleuren vindt iedereen een Guming die perfect bij hem past. Plak, kleef en behoor tot de Gumings' clan! Bekijk zeker de Gumings' video!

http://youtu.be/ZJLW-LNFKRU