Schaamteloos springen in de plassen met BOBUX

16.08.2019

De afgelopen dagen leek het even herfst midden in de zomer. En alsof het meant-to-be was kwamen tegelijk de nieuwe Waterproof collection van BOBUX binnen, deze regenproof sneakers en enkellaarsjes zitten zalig en hebben geen schrik hebben van een beetje regen.

waterproof schoenen voor in de regen van bobux

The BOBUX Waterproof collection is gemaakt voor kleine spetters die niet bang zijn van een beetje regen of water en graag ten volle spelen. In deze unieke schoenencollectie zitten verschillende stijlen en kleuren zodat er voor elk wat wils is. De jaren expertise en onderzoek van BOBUX zit er natuurlijk ook in, zodat de voetjes van je kleintje perfect kunnen groeien, gezond blijven en in perfect omstandigheden ondersteund worden.

the waterproof collection BOBUX

Deze laarsjes en sneakers blijven tot 4 uur droog en zijn voorzien van een slijtvaste coating. Het verborgen Action membraan tussen de binnen- en buitenkant zorgt voor droge en gezonde voetjes. Deze sneakers zijn 100% waterproof tot aan de bovenkant van het Bobux embleem of de elastiek op de hiel van de schoen. Dit is zonder twijfel de ideale schoen om onder de beste omstandigheden buiten te spelen op natte dagen, de herfst, winter, lente, ...

Perfect om schaamteloos en in stijl in de plassen te springen of straks naar school te gaan, beschikbaar van maat 18 tot 26 en voorzien van de jaren expertisie en onderzoek naar groeiende voetjes waarvoor BOBUX bekend staat.

the waterproof collection BOBUXthe waterproof collection BOBUX

Regen is vanaf nu alleen nog maar synoniem voor dolle pret! Check deze nieuwe BOBUX WATERPROOF collectie hier >