Stap in de MAILEG wereld van verbeelding

25.03.2021

Wat zijn we blij om jullie - net voor Pasen - te mogen vertellen dat konijnen en muizen onze shop overnemen. De MAILEG familie sluit zich aan bij DE KLEINE ZEBRA familie! De mooiste speelpoppetjes, knuffels, muizen en konijnen families maar ook een wondermooi poppenhuis en de allermooiste poppenaccessoires boordevol speelsheid en charme tot in het kleinste details zoals alleen dit prachtig Deense speelgoedmerk het kan.



Nieuw merk bij De Kleine Zebra Maileg



Stuk voor stuk zijn het prachtige cadeautjes om te geven en te krijgen, verhaaltjes te verzinnen en herinneringen te maken. Elk item heeft een prachtige handgemaakte look en nostaligsche feel. Je kan je MAILEG collectie rustig over de tijd uitbouwen, zo wordt het spelen alleen maar leuker en authentieker.



Welkom in de wereld van MAILEG



In een drukke wereld vol schermen en oneindige indrukken is MAILEG een echte verademing… dit Deense merk brengt je naar een wereld waarin luciferdoosjes bedden voor muizen kunnen zijn, je theekransjes kan houden met prinsessen, knuffels niet beperkt worden en je fantasie de vrij loop neemt. Het is een wereld waar katten en muizen vrienden zijn. De Maileg wereld is een wereld van verbeelding van kinderen - eentje om te koesteren.



Nieuw merk bij De Kleine Zebra MailegNieuw merk bij De Kleine Zebra MailegNieuw merk bij De Kleine Zebra MailegNieuw merk bij De Kleine Zebra MailegNieuw merk bij De Kleine Zebra Maileg



MAILEG (spreek uit My’lye) is een speelgoedmerk boordevol charme, het voedt verhaaltjes verzinnen en zet aan tot spelen, het inspireert kinderen dankzij het pure en simpele wonder van de verbeelding te (her)ontdekken. Muizen en konijnen, groot en klein, zijn geliefd dankzij hun hartverwarmende persoonlijkheden. Het is een tijdloze wereld vol prachtige accessoires en omgevingen die generaties lang kunnen worden verzameld, gekoesterd en gedeeld met vrienden en familie. We zijn er zeker van dat ook jullie voor dit nieuwe merk zullen vallen!



Ontdek de magie van MAILEG >