Stijl in de winter? Yes!

16.12.2022

Of je nu fan bent van de winterse temperaturen of niet, mutsen en bijpassende handschoenen zijn de mode-accessoires van het seizoen. Musthaves die je maar al te graag uit de kast trekt als koning winter weer toeslaat! Geloof ons: de mutsencollectie van De Kleine Zebra is onweerstaanbaar schattig!


casquette bonnet hello hossy



Cosy mutsen en wanten van Liewood ♡


Bij DE KLEINE ZEBRA zijn we helemaal weg van de nieuwste mutsen en wanten uit de Liewood collectie. Oh zo mooi en lekker zacht! Zalige winter musthaves om je kleinste beertje warm te houden én tegelijk stijlvol op pad te sturen. Win, win!


bonnet lidwood en peluche


Ben je al verliefd op de teddy muts? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij de matching kinderwanten, die passen perfect bij elkaar!


moufles liewood


Coole warme winter accessoires: HELLO HOSSY!


Teddy is helemaal on trend. Dat in combinatie met de geweldige Moumoute kinderpetten van het Franse merk HELLO HOSSY, het is niet moeilijk om te zien waarom: met hun bohemian chic stijl zorgen deze winterpetten ervoor dat je ze de hele dag wilt dragen... inclusief warme oortjes!


casquette bonnet


Of liever een muts voor elk lid van je familie?


Je kan je mini een muts kopen... of je hele gezin! Hoe cool zijn die kindermusten van Hello Hossy? En nog meer met een exemplaar voor mama en/of papa erbij. Twinning is op dit vlak zeker winning! Iedereen dezelfde must maar elk in zijn eigen maat.


bonnet familial
bonnet mauve hello bossy



Bivakmutsen = de parenthack van deze winter


Mooie mutsen en peuters, we weten als geen ander dat dat niet altijd een goede match is. Je zet de muts op, ze ligt even snel weer op de grond. Maar wij hebben de oplossing: bivakmutsen. Geen wonder dat deze juweeltjes ook weer in de mode komen: het zijn de meest comfortabele winteraccessoires aller tijden! En véél minder snel uitgetrokken dan gedacht ;-)


cagoule liewood



Ontdek jouw favoriete muts >