Stijlvol smullen met de nieuwe collectie Cam Cam

07.06.2021

tafeldeco cam cam copenhagen

Ken je het poëtische merk uit Denemarken al? CAM CAM COPENHAGEN blinkt uit in fijne babyspullen, deco voor de kinderkamer en nu ook tafelgerei: van onbreekbare bordjes tot stijlvol bestek en praktische placemats.



tafeldeco cam cam copenhagen



Moderne kleuren, praktisch materiaal



Met de nieuwe en praktische siliconen placemats en kinderservies in trendy kleurtjes kunnen kleintjes in stijl ontbijten, lunchen én dineren. Het siliconen materiaal is een mooi zacht en heeft tegelijk een antislip oppervlak. Het is een allergievriendelijk en steriel materiaal, ideaal voor contact met voedsel. Bovendien is het 100% peuterproof want onbreekbaar, dus rondslingerende borden of kommen zijn voor één keer geen probleem ;-)
En alsof dat nog niet genoeg is, is het ook nog eens makkelijk schoon te maken, met de hand of in de vaatwasser. ook verkrijgbaar in andere tinten en designs.



tafeldeco cam cam copenhagen



Op zoek naar een mooi en praktisch kraamgeschenk? De kinderbordjes, babylepels, slabbetjes met mouwen en placemats zullen dankbaar in ontvangst genomen worden en eindeloos gebruikt worden zonder één moment in te boeten in stijl.





Bekijk de nieuwe tafelcollectie van CAM CAM >