Stralen op de fiets dankzij Rainette

25.10.2019

Fietsen is gezond! En handig ... De kleintjes vinden het reuze maar de koudere en donkere dagen maken het vaak minder interessant. Maar met onze nieuwe favoriete merkje RAINETTE is dat geen probleem meer. Begin deze week mochten we heerlijke fietsaccessoires in onze shop verwelkomen.

rainette fietsaccessoires fietskledij regenkledij kinderen fiets fluo reclecterend zichtbaar op de fiets

De naam RAINETTE komt van een kikker met grote ogen en die zal iedereen trekken wanneer jij passeert met deze leuke fiets musthaves! Deze start-up uit Frankrijk brengt ons een hele reeks duurzame, praktische en leuke fietsaccessoires om je veilig én super zichtbaar in het verkeer te begeven.

Handige regenjassen, reflecterende veters, spaakreflectoren en reflecterende stickers. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets. Zeker het ontdekken waard, iedereen zal je nakijken!

rainette fietsaccessoires fietskledij regenkledij kinderen fiets fluo reclecterend zichtbaar op de fiets

Sublieme fietskledij voor op het fietsstoeltje

De afgelopen weken hebben we wat regen mogen slikken. Toch hoeft herfstweer je niet tegen te houden om met je kleintje te fietsen. Zoek je een praktische en comfortabele oplossing om je kindje warm én droog mee te nemen op de fiets? Kies dan voor het praktische regenpak of het innovatief regendeken van Rainette. Verkrijgbaar in 2 kleuren en geschikt voor kleintjes van 9 maanden tot 5 jaar.

rainette fietsaccessoires fietskledij regenkledij kinderen fiets fluo reclecterend zichtbaar op de fietsrefelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderenrainette fietsaccessoires fietskledij regenkledij kinderen fiets fluo reclecterend zichtbaar op de fietsrainette fietsaccessoires fietskledij regenkledij kinderen fiets fluo reclecterend zichtbaar op de fiets

RAINETTE combineert vindingrijkheid en innovatie: de regenpakken en fietsbroeken zijn groot genoeg om over gewone (winter)kledij aan te trekken, afgewerkt met reflecterende details en ze passen om elk standaard kinderzitje voor- én achteraan op de fiets.

Reflecterende veters in alle kleuren van de regenboog

refelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderen

Laat elke stap die je zet schitteren dankzij de unieke, reflecterende veters van RAINETTE. Je draagt ze in zowel kinderschoenen als je eigen schoenen en ze zorgen elke dag weer voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

Plus ze zijn ook gewoon superstoer! Dat is pas fluo erover. In deze nieuwe collectie zitten ook super coole en ultra-eenvoudig te installeren spaakreflectoren. Een tof en functioneel accessoire in een ruime keuze aan kleuren. Ze vangen al het licht op, reflecteren en veranderen de wielen van jouw - of je kindjes - fiets in een echte carrousel!

refelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderenrefelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderenrefelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderen

Of je nu kiest voor veters, spaakreflectors of beide, het is volgens ons een erg uniek geschenk voor elk kind dat vaak te voet of met de fiets naar school trekt én zelfs voor mama en papa. Kies snel jouw kleur, ze reflecteren allemaal even hard!

refelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderenrefelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderen

Inspirerend en reflecterend!

We saved the best for last! De kers op de taart is wat ons betreft toch wel de reflecterende stickerssets. Van spoken, over bloemen tot coole quotes.

Deze unieke stickers zijn niet alleen leuk om je fietshelm, skateboard, bakfiets, fietstoeltje noem maar op ... te personaliseren, ze reflecteren ook in het donker. Zo ben je extra zichtbaar tijdens de donkere ochtenden en avonden die eraan zitten te komen.

refelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderen

Precies zoals de reflecterende strips van de standaard fluo-hesjes zijn deze stickers van RAINETTE uitgerust met een optisch systeem genaamd "reflexreflector" dat het licht terugbrengt van waar het vandaan komt. Dankzij dit systeem kan je een persoon, een object of een obstakel in het donker of 's nachts aanwijzen.

refelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderenrefelcterende fluo veters fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderenrefelcterende stickers stickersets kleine fietsers personaliseer je fiets skateboard hooverboard bakfiets fiets accessoires zichtbaar in het verkeer kinderen

Personaliseer alles wat licht mag geven met deze leuke stickersets. Heb jij al een idee waar je ze zou plakken?