Summer in the city

20.04.2017

We zien speelpleinen vol krijttekeningen, beentjes in shortjes, denken aan warme zinderende dalstenen en waterfonteintjes in de stad. Een plonsbadje op het terras en de bijhorende pletsende voetjes, de deuren van je huis staan open!

Ook dit jaar komt het vrolijke mundo melocotón met een nieuwe vakantiecollectie: SUMMER IN THE CITY! Marcellekes, T-Shirts en Longsleeves in de collectietinten SKY en BLOSSOM geven je een instant zomergevoel! Bovendien kan je ze heerlijk combineren met de poppy kleurtjes uit de vaste collectie. Nu ook verkrijgbaar zijn shortjes en rokjes in de kleuren ROSE en JADE voor een leuke toon-op-toon silhouette of in fris contrast met ZONNEGEEL!

Voor de allerkleinsten zorgen de luchtige baggy's en schattige salopetjes in de nieuwe zachte modalkatoen voor een aangenaam comfort deze zomer. En de luierbroekjes zijn ook weer van de partij! (In jersey of velvet)

Met deze nieuwe collectie zorgt mundo melocotón weer voor comfortabele, speelvriendelijke kleertjes. Zo kan je kindje zalig ravotten tijdens een zorgeloze zomervakantie. In een park, op je terras of ... Enjoy the Summer in the city ! En ontdek nu de hele collectie !