Summerproof met Fresk: nieuwe zwemcollectie

03.05.2022

De zon begint te schijnen, buiten wordt het steeds warmer, de summervibes hangen bijna in de lucht. Om je kleine zwemmer helemaal voor te bereiden op grandioze vakantie-avonturen heeft het Nederlandse merk Fresk een duurzame zwemcollectie uitgebracht. Fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro, ontdek samen met ons de nieuwe zwemkledij voor kinderen van Fresk!Zwemkledij kindHippe en duurzame zwemkledijKinderen en waterpret: het blijft een match made in heaven. Net zoals wijzelf, heeft je mini natuurlijk de juiste zwemoutfit nodig. Ga je voor schattig? Of is je kleintje al een stoere atleet? Kies uit verschillende iconische en nieuwe prints, mix en match of laat alles bij elkaar passen. Je zomer wordt ongetwijfeld lekker kleurrijk!

Eén ding is zeker: met Fresk kies je altijd voor een onberispelijke kwaliteit. Je ukkepuk kan zorgeloos pletsen en ploeteren in het water, de babyhuid wordt hierbij permanent gekoesterd. Voor hun zwembroekjes kiezen ze bijvoorbeeld voor 80% gerecycleerd nylon, 20% spandex met UV-beschermingfactor 50. Voor UV-werende en duurzame zwemkleding ben je dus aan het juiste adres.zwemkleding kind

Een complete outfit voor ieder waterratjeDe mogelijkheden om je kleintje een onovertroffen comfort te bieden zijn talrijk. Er zijn natuurlijk de klassieke zwembroekjes en zwempakjes voor baby , die ook bij een ongelukje de schade minimaliseren. Schijnt de zon behoorlijk fel? Dan kies je best voor een UV-werend zwem T-shirt dat de gevoelige huid van je schattebol optimaal beschermt tegen die oh zo schadelijke Uv-stralen en verbranding.

Ook strandponcho’s mogen niet ontbreken… of kies je voor een beschermend zonnehoedje? Schattigheid, duurzaamheid en comfort gaan hand in hand in dit hoogwaardige assortiment. Zo wordt kinderzwemkledij kopen een zorgeloos plezier op zich. De dankbare schaterlachjes en het kirren van plezier krijg je er uiteraard gratis bij!

Duik mee in de wondermooie FRESK swimwear-wereld en kies de outfit en de accessoires die jouw zwemkampioen nodig heeft om eindeloos te genieten van waterpret. Dat wordt een een zalig zonnige zomer!Ontdek de FRESK swimwear collectie>zwemkleding kind

zwemkleding kind

zwemkleding kind zwemkleding kind

Te ontdekken