Helemaal summerproof dankzij Lässig!

14.06.2018

Ahoi kleine piraten en mini zeemeerminnen, wij hebben leuk nieuws voor jullie: de ‘Splash & Fun’-collectie van Lässig wordt voor de zomer van 2018 uitgebreid met 2 nagelnieuwe en super leuke printjes - hippe Flamingo's en stoere pinguïns - die je terugvindt op zwemluiers, zonnehoedjes en handige zwemtruitjes. Allemaal gemaakt uit UV-beschermend materiaal zodat je kleine kapoen, in combinatie met zonnecrème, perfect beschermd is tegen de leuke maar schadelijke zon.

Lässig zwemledij is gemaakt uit materialen van hoge en duurzame kwaliteit. De LYCRA® XTRA LIFE™ vezels zorgen ervoor dat het zwemgerief tot 10 keer langer mee gaat en het optimale bescherming biedt tegen beschadiging door chloor, UV stralen en vetten die in zonnecrème, olie of zweet terug te vinden zijn. Je bent dus zeker dat het er niet alleen leuk en mooi uitziet maar dat je ook echte kwaliteit in huis haalt.

Lässig zwemkledij voor kinderen 2018

De zonnehoedjes zijn omkeerbaar en voorzien van touwtjes zodat ze niet kunnen afwaaien of vallen tijdens het zwemmen en spelen. De zwemluiers zijn lekker hip maar tegelijk super absorberend voor voldoende comfort en gemak. En de zwemsuits zijn gemaakt van sneldrogende, vocht-absorberende en naadloze stoffen. Wat zorgt voor maximaal draagcomfort. Wil je dus helemaal klaar zijn voor de zomer, vertrek je straks op reis of wil je van je kleine hartendief een echte beachboy of girl maken kies dan snel jouw outfit. Deze lijn is een limited edition dus wacht niet te lang dan ben je zeker dat je gesteld bent voor een onvergetelijke zomer vol speel- en zwemplezier.

Droom weg naar zalige strandmomenten en trage dagen met de nieuwe en permanente ‘Splash & Fun’-collectie.