Sweet Arctic collection by LIEWOOD

16.06.2020

Een schattige pinguïn, sluwe vos en lieve beer spelen de hoofdrol in Arctic Mix, de nieuwe collectie van het populaire Scandinavische merk LIEWOOD.

Arctic mix liexood nieuxe collectie de kleine zebra



Arctic Mix is een nieuwe capsule collectie om je kleintje in te hullen na een verkwikkend badje of elke dag snoetjes mee te poetsen in stijl en alle comfort dankzij het organische katoen. In deze collectie zitten de heerlijke Lily badjassen voor kleintjes van 1 tot 8 jaar maar ook de royale badcapes in 2 formaten - Albert voor de baby's en Augusta voor grote broer of zus - met geborduurde gezichtjes op de kap en 3D effecten zoals schattige oortjes en spitse bekjes.



Arctic mix liexood nieuxe collectie de kleine zebra



Onze favoriet in deze lijn zijn de Sylvester washandjes, ze komen in een set van die met de hoofdrolspelers uit de Arctic collectie op: de pinguïn, de vos en de ijsbeer. Maak van elk wasmomentje een feest met deze geweldige set kinderwashandjes. Je kan je kleintje entertainen en tegelijk wassen met deze handjes uit 100% organisch terry katoen en afgewerkt met een geborduurd snoetje.



Arctic mix liexood nieuxe collectie de kleine zebraArctic mix liexood nieuxe collectie de kleine zebraArctic mix liexood nieuxe collectie de kleine zebraArctic mix liexood nieuxe collectie de kleine zebra



De diepe kleuren en fijne details brengen stijl in je badkamer en ver daarbuiten want ook in het zwembad of na een dagje strand komen deze nieuwe musthaves van pas. Neem snel een kijkje, we garanderen dat ze je niet koud zullen laten ;-)



Neem een duik in de nieuwe ARCTIC MIX collectie >