Ode aan the Great Indoors met So Pure

21.10.2020

We trekken allemaal weer naar binnen, de herfst is in het land en we worden uiteraard deels verplicht door de huidige situatie in de wereld.

Niet getreurd, de So Pure collectie van het Spaanse topmerk nobodinoz doet ons verlangen van heerlijke dagen thuis, lekker chillen, kussenforten bouwen, samen een boekje lezen in je cosy corner, de baby- of kinderkamer aankleden, ... het kan allemaal. Let's embrace the great indoors!



so pure collectie nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratie



Diepe herfstkleuren, populaire bestsellers



De So Pure collectie is een moderne lijn en werd aangevuld met nieuwe kleuren: Eden Green, Sienna Brown en Nude. Diepe en tegelijk elegante trendkleuren die we nu ook terug vinden om elke Nobodinoz klassiekers.

Zo is er de Nevada tipi, de speeltent der speeltenten en een ideale speelhoek voor jouw mini. Een Nobodinoz tipi kan de basis vormen voor jullie cosy corner, aangevuld met een ronde speelmat en een hoop kussens in organisch katoen. Maar ook de ronde zitkussens of zitzakken zijn ideaal om op te chillen, een boekje te lezen of naar buiten te turen en lekker weg te dromen terwijl de blaadjes van de bomen vallen.

so pure collectie nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratie



Ook de populaire dierenkussens van Nobodinoz worden uitgebreid met een knap Hertje en zalige Uil. Daarnaast kan je ook kiezen voor een zoete Peer of groene Appel. Ideaal als eye-catcher op je bed, de bank of om lekker te knuffelen.



so pure collectie nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratieso pure collectie nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratie



Mix en Match erop los



Weet je wat voor ons deze collectie extra leuk maakt? Ze is perfect te combineren met de andere Nobodinoz collecties. Hieronder enkele moodboards voor de meest gezellige kinderkamer.

so pure collectie Sienna brown kleurenpalet moodboard nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratieso pure collectie Sienna brown Nevada tipi nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratie



Zo kan je kiezen voor een speelmatras in Sienna Brown en deze combineren met items uit de Savanna collectie in Wild Brown. Het eco velvet zorgt voor een cosy touch. De verschillende materialen en subtiele kleuraccenten zorgen voor een subliem eindresultaat om instant verliefd op te worden en nog erg lang van te genieten. De Eden Green items zijn dan weer perfect te combineren met de Natural print of geweldige Gatsby collectie.

so pure collectie Eden Green moodboard kleurenpalet nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratieso pure collectie Eden Green poef zitzak zitkussen nobodinoz kinder kamer cosy corner inspiratie



En nu is het aan jou: voor welke look ga jij in je cosy corner?





Maak het gezellig met So Pure van Nobodinoz >