The show must go on #thuistheater

30.04.2020

Worstel je een beetje om de kinderen bezig te houden of manieren te vinden om deze onzekere (en soms eindeloze) dagen te vullen? Dan hebben wij een leuk idee: Talentenjacht bij je thuis!

Daag je kroost uit om een show te geven gewoon thuis - in de woonkamer, tuin of hun eigen kamer natuurlijk - maar wel met de leukste kostuums, magische gadgets en speelgoed!

homeshow greatp pretendersPut on a show met Great Pretenders!Verkleden is een heerlijke speelactiviteit die niet enkel rond carnaval de fantasie kan prikkelen maar eigenlijk het hele jaar lang. Tijdens deze onzekere dagen is een beetje entertainment welgekomen. Naar het theaters of toneel gaan is momenteel niet mogelijk, behalve dan als je zelf gaat optreden natuurlijk. Wij hebben de leukste verkleedoutfits en verkleedaccessoires, leuk om thuis een show op te voeren of je wandeling een tikkeltje magischer te maken. Want weer naar het bos is misschien saai maar naar het bos als dino, draak of ridder is meteen al een heel ander verhaal.

homeshow greatp pretenders

homeshow greatp pretendershomeshow great pretenders verkleden binnen spelen de kleine zebra

homeshow great pretenders verkleden binnen spelen de kleine zebra

homeshow great pretenders verkleden binnen spelen de kleine zebrahomeshow great pretenders verkleden binnen spelen de kleine zebra

De afgelopen dagen hebben we heel wat nieuwe kostuums en outfits online gezet uit de nieuwe collectie van GREAT PRETENDERS en zo leek het ons wel een leuk idee om deze even in de verf te zetten. We zijn zeker dat jouw outfit er ook tussen zit. Kijk je mee?Ontdek de nieuwe collectie van Great Pretenders >Ga naar het theater bij je thuisAls we niet naar het theater kunnen organiseren we toch gewoon onze eigen poppenkastshow. Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen: de show gaat beginnen!

De poppenkast is een echte klassieker. Misschien heb je zelf wel een nostaligsche herinnering bij handpoppen en gordijntjes die open schuiven. Een eigen poppentheater thuis is leuk om je kleintjes te entertainen en even de schermpjes achter wegen te laten. Het kan binnen maar ook in de tuin als het zonnetje schijnt.

Ga je zelf aan de slag of laat je je kleine artiesten zelf iets bedenken? Wij hebben de juiste gadgets voor uren FUN!

poppenkast handpop binnen spelen de kleine zebra

poppenkast handpop binnen spelen de kleine zebrapoppenkast handpop binnen spelen de kleine zebra

Tijd voor een poppenkastshow >

Hopelijk hebben we jullie wat inspiratie kunnen geven voor een leuk en ontspannend verlengd weekend thuis. Deel gerust jullie avonturen via onze instagrampagina en met de #ZEBRALOVEFOREVER, wij zijn super benieuwd!

Te ontdekken