Tijdloos design voor mini-me's

27.10.2018

banwood loopfiets

 

We love the way kids play ! Doorheen de jaren is de manier waarop kinderen spelen veranderd, maar de manier waarop kinderen leren en ontwikkelen, blijft altijd hetzelfde. Banwood is een nieuw fietsmerk voor kinderen, dat heel herkenbaar is door zijn klassiek ontwerp. Banwood heeft als missie het maken van alleen de beste fietsen, veilig en tijdloos, zo'n exemplaren die kinderen al op jonge leeftijd motiveren om vrolijk door het leven te bollen !

Banwood wil de magie opnieuw creëren van hoe wij, de nieuwe generatie ouders, vroeger speelden, door de volgende generatie aan te moedigen actief te zijn en hen te ondersteunen in hun groei op een aangename en speelse manier. Zo creëer je als ouder samen gelukkige jeugdherinneringen. Of het nu een fietstochtje naar het park met de hele kroost is of je kleine coureur de volgende ster van de Tour de France wordt - je kunt er zeker van zijn dat Banwood er is om de eerste fietsavonturen van je kids te ondersteunen!

 

 
FIRST GO

Zeg hallo tegen FIRST GO! Een veilige en duurzame loopfiets voor kinderen tussen 3 en 5 jaar, ontworpen met een kindvriendelijk frame en een in hoogte verstelbaar zadel en stuur voor maximaal comfort. Zo kan je kind lekker groeien en groeit deze fiets gewoon mee. En natuurlijk heeft de FIRST GO! een geweldige vintage bike-look voor de mini-me-fietser. Deze First Go! loopfiets is verkrijgbaar in 6 retro kleuren (vanille, wit, roze, rood, groen en blauw) en 2 frame-modellen : ééntje met een rechte stang en ééntje met een gebogen buis.

Deze balanceerfiets is de perfecte keuze als eerste fiets. Hij ondersteunt de natuurlijke motorische ontwikkeling en moedigt kinderen aan om hun evenwicht en hun lichaam te gebruiken om voort te bewegen.

https://www.kleinezebra.com/1527-banwood
 
PLANT A TREE

Koop een fiets. Plant een boom. Zo eenvoudig is de regel van Banwood. Een eenvoudige manier voor de consument en de producent om een steentje bij te dragen aan de internationale poging om de wereld te herbebossen. Daarvoor werkt Banwood samen met OneTreePlanted, een non-profit organisatie die overal ter wereld actief is. OneTreePlanted heeft ondertussen al miljoenen bomen geplant in Africa, Azië, Zuid- en Noord-Amerika. Daarnaast probeert de organisatie mensen bewust te maken van de impact die bomen hebben op onze planeet. Wanneer je een Banwood fiets koopt, doet Banwood een donatie voor jou aan OneTreePlanted die dan zijn expertise gebruikt om de beste locatie te zoeken voor de boom die je net kocht en er ook voor zorgt dat die boom goed kan groeien.

Wij zijn alvast wielerfans ! Jouw gezin ook ?

En hou het natuurlijk veilig en check ook even de bijpassende Banwood-fietshelmen !

https://www.kleinezebra.com/1527-banwood

Te ontdekken