Tips: een opgeruimd huis met kinderen!

09.01.2024


Het leven met kinderen is een vrolijke chaos, maar dat betekent niet dat je woonkamer eruit moet zien als een slagveld! De Kleine Zebra, je partner in stijl en organisatie, presenteert onfeilbare tips voor een huis dat zowel trendy als geordend is, zelfs met speelgoed dat overal rondslingert. Laten we beginnen!



1 | De bondgenoot van moderne ouders: een GROTE opbergtas


Voor gezinnen die altijd druk zijn, zijn de opbergtassen van Play & Go een zegen. Makkelijk in gebruik, ze veranderen in een speelkleed en zorgen voor snelle en efficiënte opslag. Een perfecte keuze voor de minder nette mensen, deze tassen combineren functionaliteit en plezier. Snel opruimen zonder stijl op te offeren? Het kan!


opbergtas play and go



2 | Een speeltent: een magische en slimme hoek ;-)


Voor fans van georganiseerde chaos is de speeltent een geweldige vondst. Het verbergt speelgoed in een oogwenk en voegt tegelijkertijd een bohemien en elegante touch toe aan je woonkamer. Het is alsof de speelhoek verandert in een decoratief element! Stel je een speeltent voor waar de kerstboom stond - magisch, toch?



3 | Een kleine werkplek: leren opruimen terwijl je plezier hebt


Opruimen kan ook een spel zijn! Met een mooie houten bureau van Plan Toys leert je kind zijn spullen organiseren na elke creatieve sessie. En voor opslag is er niets beter dan de Liewood-systemen en de opbergzakken van Grech & Co en Gabrielle Paris. Praktische en stijlvolle oplossingen die opruimen leuk maken.


bureau plan toys


De Wherever I Go zakken van Grech & Co zijn ruim, gemaakt van ultra-resistent materiaal en blijven rechtop staan zonder in te zakken. Ze zijn perfect om knutselspullen georganiseerd en binnen handbereik te houden. De grote zakken van Gabrielle Paris bieden een subtiele en iets meer schattige uitstraling. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal en voegen een discrete charme toe aan het bureau van je kind, terwijl ze zijn spullen keurig opgeruimd houden. Een perfecte keuze voor een georganiseerde, maar stijlvolle werkplek ;-)


opbergzakken



4 | Stoffen opbergmanden... een must!


De katoenen of wollen manden van Lorena Canals zijn meer dan alleen maar opbergruimte: ze zijn echte decoratieobjecten. Ze verbergen de schatten van je kleintjes en verfraaien tegelijkertijd je woonkamer. Een opgeruimd en smaakvol huis, dat is de droom van elke ouder, toch?


opbergmand



5 | Het wasbare kleed: een revolutie voor ouders


Stel je een zacht, warm en oh-zo-schattig kleed voor waar je kleintjes zonder zorgen op kunnen spelen. Lorena Canals biedt precies dat: comfortabele wollen kleden en, het beste van alles, machinewasbaar! Deze kleden zijn levensredders, vooral na middagen van iets te creatief spelen. Schoonmaken wordt kinderspel, letterlijk. Je bespaart tijd, gemoedsrust en stijl - wat wil je nog meer?


wasbaar kleed lorena canals



6 | De opbergdoos: een veelzijdige must-have


Chaos? Vergeet dat maar! De opbergmanden van Bloomingville, de favorieten van De Kleine Zebra, bieden de oplossing. Voor oudere kinderen stimuleert een wandplank North van Bloomingville de autonomie bij het opruimen. Deze oplossingen voegen een vleugje verfijning toe aan je interieur. Verander chaos in charme in een handomdraai!


opbergen bloomingville

Alle opbergingen van Bloomingville vind je hier >



7 | Stapelbare opbergdozen: pro-level organisatie


Elk speelgoed heeft zijn plek met de opbergdozen van Ferm Living en Kidsdepot. Deze oplossingen zijn zowel ontworpen als praktisch en laten toe om speelgoed per thema of kleur te sorteren. En voor een nog trendy look kun je kiezen voor de opbergsystemen van Liewood. Met hun strakke Scandinavische stijl zijn ze net zo leuk om naar te kijken als om te gebruiken.


Onze absolute favoriet zijn de stevige kartonnen opbergdozen van Ferm Living. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten en hebben een strak Scandinavisch design, perfect voor een modern en minimalistisch interieur. En ze zijn handig stapelbaar!


kartonnen opbergdoos ferm living


Wat betreft de metalen opbergdozen van Kidsdepot, deze bieden een iets meer retro look met hun super schattige kleuren. Ze brengen een vleugje nostalgie met zich mee en zijn ongelooflijk functioneel.


Tenslotte zijn de opbergsystemen van Liewood tijdloze klassiekers. Je kunt kiezen uit verschillende maten, met of zonder deksel, en zelfs een kleurthema kiezen - roze voor kleine auto's, beige voor knutselen, bruin voor poppen... Deze dozen maken opruimen leuk en kleurrijk, terwijl ze de kamer perfect georganiseerd houden.


liewood opbergdoos

Ontdek alle opbergsystemen van Liewood >



8 | Een kleine prullenbak: een detail dat alles verandert


Vergeet de prullenbak niet in de werkplek van je kleintje! Voor de pragmatische mensen is de prullenbak Sigrid van Liewood ideaal. En voor degenen die op zoek zijn naar elegantie, kies voor de peer-vormige prullenbak van Ferm Living. Het verbergt discreet het kleine afval en is ook nog eens een schattig decoratief object.


liewood prullenbak



Door deze tips te volgen, blijft je huis een oase van rust en stijl, zelfs te midden van de vrolijke chaos van het gezinsleven. Met De Kleine Zebra wordt je woonkamer omgetoverd tot een chique en georganiseerde ruimte - kinderspel!



ONZE OPBERGSPULLEN >