Trakteren = 0% stress en 100% plezier!

21.08.2014
Wie jarig is trakteert! Het is niet alleen een mooie traditie, maar voor kinderen is het ook een bijzonder moment. De uitdaging is om (ieder jaar weer) iets leuks te verzinnen. Daarom bedacht Gezinnig bijzonder leuke Traktatieklets! - labels. Supereenvoudig, snel en origineel: 0% stress en 100% plezier.

Hoe werkt Traktatieklets! ?

  1. Kies een lekkernij. Zelfgemaakt of zelfgekocht, gezond of ongezond, wat je kind lekker vindt of wat de school toestaat.
  2. Versier elke lekkernij met een label. Dat kan met een touwtje, een knijpertje, tape of een prikker.
  3. Trakteren maar! Dat wordt niet alleen smullen, maar ook lachen en kletsen!
Een set Traktatieklets! bestaat uit 36 verschillende labels en is voor kleuters van 3 tot 6 jaar. Op de voorkant vul je de naam en de leeftijd van de jarige in. Op de achterkant staan afbeeldingen van halve dieren. Wie heeft de andere helft? Zo ontstaat een leuk speelmoment voor kleuters. Niet de traktatie zelf, maar de beleving van een feestelijk moment staat centraal!De labels zijn voorzien van een boorgaatje en een snijlijn. Knoop of prik de labels bijvoorbeeld aan een appel, een fruitspies, een cupcake, een doosje rozijnen, een bakje popcorn, een blokje kaas of een eigen creatie. Knip - aan de achterkant van de verpakking - de strook met uitleg voor de juf of meester uit. Wat eet jouw dier? Wie heeft een dier dat groter is dan je zelf bent? Dat wordt een geklets van jewelste!Ben je helmaal fan van de originele Traktatieklets! ? Shop hem nu! Traktatieklets! betstaat ook voor kids van 6 tot 12 jaar, klik vast even door![oqeygallery id=166]