Tropical vibes met Eef Lillemor

11.08.2020

Deze Tropical patches collectie van Eef Lillemor is 100% hittegolf proof, het lijkt zelf alsof ze gemaakt is voor tropische temperaturen en leuke zomerse uitjes. Daarnaast zijn het natuurlijk ook back to school spullen om de rest van het jaar die tropische vibe vast te houden en weg te dromen naar een heerlijke vakantie.

 tropical patches eef lillemor de kleine zebratropical patches eef lillemor de kleine zebra

Lillemor is altijd al één van onze favoriete Nederlandse ontwerpers geweest. Ze is een uniek grafisch talent met een duidelijke eigen stijl die simpel en tegelijk wondermooi is. Haar tekeningen spreken kinderen aan door hun hoog knuffelgehalte, de kleuren en vormen zorgen er dan weer voor dat ook mama en papa voor haar ontwerpen vallen én er perfect mee wegkomen!

tropical patches eef lillemor de kleine zebratropical patches eef lillemor de kleine zebraHaar nieuwste collectie
is komt in 2 kleurnuances kaki groen en roze, en is afgewerkt met tropische patches van een hippe regenboog en zalige palmboom.

Naast wondermooi zit in deze collectie alles wat je nodig hebt om je kapoen in stijl om pad, naar kamp of straks terug naar de klas te sturen: een leuke, ruime rugzak in 2 formaten - misschien kies je het grote exemplaar wel voor jezelf - een bijpassende lunchtas met plek voor een koelelement. Onmisbaar dezer dagen maar ook tijdens de rest van het jaar handig als je graag een frisse en verse lunch mee wil geven of nemen. Daarnaast is de lunchtas met rits lekker compact en ook leuk voor kleine stukjes speelgoed mee te nemen als je op restaurant, playdate of op vakantie trekt.tropical patches eef lillemor de kleine zebraDe populaire Eef Lillemor RVS drinkflessen komen ook in deze collectie terug en zijn nog altijd even heerlijk om uit te drinken en handig in onderhoud. Ze zijn er in 2 formaten: eentje in 350 ml en eentje in 375 ml. De drinkflessen in deze collectie zijn dubbelwandig en gemaakt uit roestvrij staal. Waarom kiezen voor een stalen, isothermische drinkfles? Omdat deze helemaal voedselveilig is, geen smaak af geeft maar ook je drankje lange tijd koud of net warm houdt. Ideaal om fris water mee op pad te nemen tijdens de zomer en welgekomen tijdens de winter omdat je thee lekker lang warm blijft.

Bovendien hebben de Eef Lillemor drinkflessen een brede opening zo zijn ze makkelijk af te wassen en te vullen.tropical patches eef lillemor de kleine zebratropical patches eef lillemor de kleine zebraAl deze lunchmusthaves en kanppe tassen maken het pakken van je lunch eens zo tof en zijn samen de ideale back to school set, die perfect matched. Tropical vibes forever!Ga voor tropical vibes met Eef Lillemor >