Vakantieklets!

23.06.2011
De situatie: een volgepakte gezinsauto op weg naar het zonnige zuiden. Gevreesd scenario: verveling en gemopper op de achterbank… De oplossing: regelmatig een kletskaart toedienen! Of je nu kiest voor een dvd of ouderwets vertier, Vakantieklets! van Gezinnig mag deze zomer niet ontbreken. Rijk geïllustreerde kaarten met opdrachten voor onderweg en op de vakantiebestemming. Om te spelen, te lachen én te kletsen. Met extra kaarten speciaal voor ouders.  
Elke kaart een klein cadeautje Vakantieklets! is een bijzonder boek met 48 uitscheurbare kaarten. Grappige opdrachten en vragen voor plezier onderweg en op de vakantiebestemming. En je hebt altijd een kwartiertje pret bij de hand om kinderen bezig te houden op momenten dat afleiding gewenst is. Bijvoorbeeld in de file of als je moet wachten in een restaurant of een lange rij. Naast de functie van vermaak stimuleren de kletskaarten - klein en groot - om met elkaar te praten.
vakantieklets!Voor kleine mensen Eenvoudige en grappige opdrachten voor kinderen vanaf 6 jaar. Op iedere kaart leuke vragen, spelletjes en invullijstjes om alleen te doen of samen met een vriendje, broer, zus of ouder. Kies en scheur een kaart naar keuze. Kun jij een kilometer lang (glim)lachen, stilzitten, aardige dingen zeggen? Luister-bingo, kruis aan wat je hoort. Of, kies drie gekke dingen die je in de vakantie wilt doen zoals: praat met iemand die je niet kent of breng je papa of mama naar bed. Ook is er op iedere kaart notitieruimte voor de datum, locatie, het weer, je humeur en extra vragen om verder te kletsen.Voor grote mensen Vakantieklets! telt 12 kaarten speciaal voor ouders. Want daar zit je dan voor je tentje, zonder tv en je lijf nog vol stress van het afgelopen jaar. Ontspannen en een leuk gesprek voeren staan ongetwijfeld hoog op de verlanglijst van papa’s en mama’s, en dat is precies wat deze kaarten doen. Een voorproefje: Take it or leave it, wat mag mee naar het nieuwe (school)jaar en wat niet? Wie staat op nummer 1 als de vraag luidt: Wie kan het beste cadeautjes uitzoeken? Wie gaat als eerste aan de botox? Of: Doe de test en voorspel wat de ander gaat zeggen: wat is je lievelingskleur, het stomste klusje, fijnste plekje om gekust te worden?Het kletsconcept Vakantieklets! is gebaseerd op het succesvolle concept van Kletsboek! , een invulboek voor kind en ouder met links en rechts dezelfde vragen die je samen beantwoordt. De linkerpagina is voor het kind en de rechter voor een volwassene. Vakantieklets! zijn kaarten die kinderen en ouders zelfstandig of samen kunnen maken. Beide producten bieden origineel vermaak en stimuleren het contact. Wat houd je bezig? Waar droom je van? Waar baal je van? Je raakt op speelse wijze met elkaar in gesprek, dat is de basis van het kletsconcept.