Velvet all the way met Savanne van Nobodinoz

04.09.2019

Nobodinoz doet het weer. Hun AW19 collectie is wondermooi, ultra zacht en de 1e drop staat nu online. Wees gewaarschuwd: het is een collectie waar je niet vanaf kan blijven!

De SAVANNA collectie is gemaakt uit extra zacht eco-velvet, geproduceerd in Barcelona en gemaakt uit gerecycleerde vezels. In deze trendy collectie zitten geweldige deco items zoals kussens, matrasjes, zitzakken, ... en échte mama-musthaves zoals luiertassen, grote etuis en toilettassen in diepe, levendige kleuren die helemaal van het moment zijn en stuk voor stuk een unieke toets geven aan jouw interieur.

velvet luiertas nobodinoz

De zachtste collectie ooit, geïnspireerd op diepe kleuren uit de échte savanne

Deze zachte velvet collectie barst van de diepe kleuren en unieke designs die zorgen voor knappe accenten in jouw interieur, van woon- tot babykamer. Alles valt prachtig te combineren!

velvet luiertas nobodinozvelvet luiertas nobodinoz

Met deze zachte Savanna collectie komen klassiekers terug zoals het Aristote kussen of de grote ronde vloerkussens al zijn ze nu nog zachter, dieper van kleur en onweerstaanbaar om je interieur af te maken. Maar er zitten ook nieuwe stuks in zoals deze 3 knuffelbare dierenkussens... ook erg erg erg leuk!

kussens dieren nobodinoz

velvet luiertas nobodinoz

Coole mama-musthaves: elegante luiertassen & etuis

kussens dieren nobodinoz

Super coole luiertassen, elegante toilettassen en handige extra grote etuis. In deze velvet collectie van NOBODINOZ zitten ook coole mama-musthaves om eruit te trekken in stijl, je klasse altijd te bewaren en lekker stijlvol voor de dag te komen.

velvet luiertasvelvet luiertas nobodinozvelvet luiertas nobodinoz

De SAVANNA collectie geeft een unieke toets aan de kinderkamer maar past ook perfect in je eigen interieur. De komende weken wordt deze nieuwe collectie nog aangevuld met zitzakken, mini handtasjes, speelmatrassen en een feestelijke slinger allemaal in ... heerlijke velvet. Hou onze socials in de gaten als je graag up-to-date wil blijven.

Go Velvet all the way en ontdek deze streelzachte collectie vol klasse vandaag nog >