Vier Kerstmis met LAPIN & ME!

29.11.2014
Ken je LAPIN & ME enkel van haar vintage Baby Lapin lampen? Speciaal voor de kerstdagen verwent het Londense merk je graag met nog meer exclusieve items. Deze winter breidt LAPIN & ME tijdelijk uit met Baby Lapin lampen in chique koper, glamoureus goud en schitterend zilver. Deze limited edition lampen zijn niet te missen unica's!Ook een oude bekende ontwaakt na een jaar uit een diepe slaap. In 2011 herontdekte LAPIN & ME de iconische Woodland Dolls. De retro 70ties poppen werden voor het eerst geproduceerd in een Japans speelgoedfabriek. Zo’n 40 jaar later worden, op vraag van LAPIN & ME, de vintage poppen door datzelfde bedrijf geproduceerd. Nu zijn de Woodland Dolls één van de meest begeerde verzamelitems van liefhebbers.De 70ties popjes zijn niet alleen verkrijgbaar in nieuwe knalkleuren, maar ook in een gloednieuwe uitvoering! Vanaf nu zijn Woodland spaarpotten niet meer uit de  familie weg te denken. Hopelijk zijn met de feestdagen deze spaar-popjes snel gevuld :)Vier de feestdagen met de exclusieve kerstitems van LAPIN & ME. Snel shoppen is de boodschap, want op is op![oqeygallery id=198]