Ga voor een spannende Valentijn met Sonny Angel

10.02.2019

Valentijn. Het feest van de liefde. Maar ook steeds een stressmomentje om een origineel presentje voor je geliefde te vinden. Gelukkig hebben wij een super tip voor jou! Ga dit jaar niet voor het klassieke boeket bloemen of een doos chocolaatjes maar schenk je liefste de Sonny Angel Valentine's Day Serie. Deze LIMITED edition reeks van de populaire geluksbrengers uit Japan is speciaal gemaakt voor de hoogdag van de liefde en bestaat uit 4 verschillende Angels geïnspireerd op lekkere chocolade.

sonny angel 2019 valentijn origineel cadeau

Deze gelimiteerde editie van Sonny Angels is verpakt in een mooie rode doos, gevuld met 4 gelukspoppetjes in een blinde verpakking.

Er zit onder andere een heerlijk konijntje geïnspireerd op bittere chocolade, een chocolade hertje met melkchocolade en een hartjespatroon op zijn hoofd en een rood hart voor zijn borst. Ken je nog een schattigere manier om je gevoelens over te brengen aan diegenen die belangrijk zijn? Nee toch! Elke Sonny Angel uit deze Valentijn 2019 reeks heeft leuke liefdesverklaringen op zijn truitje staan en is elke keer op andere chocolade smaken gebaseerd.

sonny angel 2019 valentijn origineel cadeausonny angel 2019 valentijn origineel cadeau

He may bring you more happiness.

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid, hebben ondertussen Europa helemaal veroverd en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. En de blinde verpakking maakt het altijd eens zo spannend om het gelukspoppetje te geven, krijgen maar vooral uit te pakken. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou! Hoe romantisch is dat?

sonny angel 2019 valentijn origineel cadeau

Klaar voor wat extra spanning op 14 februari? Bestel dan nu deze limited edition box >