Voor altijd zomer !

11.04.2017

Let it be summer 365 days a year ! Het Nederlandse Claesen's presenteert ook dit seizoen weer een geweldige collectie under-, sleep- en swimwear.

Musthave setjes ondergoed voor baby, jongens en meisjes, comfy pyjama's voor stoere binken en modieuze slaapjurkjes voor de meiden en een geweldige hippe lijn met zwemkleding voor kleine en grote kids van 0 tot 14 jaar. Geïnspireerd door exotische oorden met palmbomen en tropische dieren zoals toekans, kleurrijke vissen en haaien, bedachten de designers van Claesen's heel wat toffe prints voor deze collectie. Als seizoenskleuren voegden ze, naast de klassieke Claesen's-kleuren babyroze en navyblauw, koraaloranje en neon geel toe. Met een zeer geslaagd resultaat.

Beach time !
Het zal een prachtige parade worden op het strand: bikini's, badpakken, zwemboxers, surfshorts en matching UV-shirts, al dan net met geweldige fotoprints van (schattige) diertjes (nou ja, als je haaien ook schattig vindt ...) of met een trendy marine-look. Marinestrepen zijn al jaren het handelsmerk van Claesen's maar deze zomer zeer hot als fashion-statement op de catwalk van heel wat modelabels. Ontdek nu de hele Claesen's collectie Spring/Summer 2017 met slaapkleren, ondergoed en badkledij !