Voor de mini schoolgangers!

07.03.2019

Move over oude boekentas, want Caramel et cie lanceert de Mini collection!

Dit Franse boekentassenmerk ken je misschien al van de schitterende Sac Papilon met vleugeltjes. Hun grote boekentassen veroverden al de speelplaats en nu is het de beurt aan de prachtige kleutertasjes. De modellen werden geperfectioneerd en aangevuld met leuke nieuwe printjes én een XS rugzakkenlijn. Kortom hier moet je zijn als je op zoek bent naar leuke tassen speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Nieuw zijn nu de 2 limited edition modellen van kleutertassen, helemaal gemaakt op maat van de allerkleinsten, afgewerkt tot in de kleinste puntjes en met als blikvanger een geweldige print.

Ben je weg van stoere dino's, val je voor de gekke pinguïns, de lieve vosjes of toch eerder voor de unisex jungle print. Wees gerust, je bent niet alleen wij kunnen ook niet kiezen. Maar we weten wel zeker dat je favoriet ertussen zit.

caramel en cie mini collectiecaramel en cie mini collectiecaramel en cie mini collectiecaramel en cie mini collectie

De mini kleuter boekentas is een ideale schooltas voor hippe kleuters. Heerlijk ruim zodat alles spulletjes meekunnen en zoals we gewend zijn van dit Franse tassenmerk is alles tot in details afgewerkt: met een naamkaartje in imitatieleer, verstevigde naden binnenin en aan de voorkant is een apart vak voor kleine spulletjes. En of je nu naar het zwembad trekt, op vakantie of naar school met een Caramel & cie XS rugzak uit de Mini collectie zit je goed!

caramel en cie mini collectie

Wacht niet tot volgend schooljaar maar pronk nu al met deze coole collectie op de speelplaats, nu online >