Voor je kleine - en tegelijk grote - dromers!

12.10.2017

Bij het Deense merk Fabelab houden ze van kleine dromers en grote avonturiers. Ze willen kinderen via hun collecties aanmoedigen om altijd te blijven ontdekken, dagdromen en fantaseren, daarom vullen ze de dagdagelijkse omgeving van je kleine schatten graag met eindeloos plezier, spannende verhalen en vooral veel liefde.

De producten komen in verschillende zachte en tegelijk levendige kleuren en patronen, die een plezier zijn voor het oog. En om in huis te hebben!

Dream in collectie fabelab 2017

Fabelab is een soort van verhalen laboratorium uit Kopenhagen, gesticht door Michaela WB, een gepassioneerd architecte. Ze creëert textiel en accessoires voor kinderen in een fun en functionele manier. Elk van haar creaties zijn een echte uitnodiging om te spelen ... bijvoorbeeld een handdoek wordt een superheldencape of een origami vogel. Ze is zelf mama, en wilt met haar creaties vooral de magie die kinderen in zich dragen bewaren, erop inspelen en ze stimuleren in hun natuurlijk enthousiasme. Fabelab producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen met een hoge kwaliteit en die typisch Scandinavische toets maakt het helemaal af en perfect voor jouw kleine monsters!

fabelab a/w 2017

Fabelab gelooft in creativiteit om de wereld mooier te maken en wil dat ook overbrengen naar onze kinderen. Ze steunen hen om de wereld te ontdekken, er anders naar te kijken, en duidelijk te maken dat alles mogelijk is, via een mix van speels, magisch, simpel en toch gesofisticeerd design. Hun producten zijn niet alleen mooi en functioneel, ze zijn ook erg veelzijdig, je kunt ze stuk voor stuk op verschillende manieren (en vooral jouw manier) gebruiken.

Deze nieuwste collectie kreeg dan ook de toepasselijke naam: Dream-In Collection.

Met deze collectie willen ze een dromerig universum creëren waar je kindje zich in kan verliezen. Met mooie waterverf patronen, diepe kleuren en gouden details laten ze hen de magie van het leven van elke dag ontdekken. Binnen de collectie zijn er 3 mini collecties die prachtig op elkaar afgestemd zijn en vol zitten met prachtige zachte items.

Twilight Fabelab

Twilight is het magische licht aan de hemel, geïnspireerd op de opkomende zon in de vroege ochtend met tinten van oker en licht roze.

Clouds Fabelab

Clouds speelt dan weer in op regenachtige dagen waarbij binnenspelen leidt tot kampen bouwen en nieuwe spelletjes bedenken. De zachte warme omgeving van dekentjes en accessoires zorgt ervoor dat je in je fantasie al lang niet meer binnen bent.

Fabelab Nightfall

Nightfall speelt dan weer in op de nacht die valt en de dromen die alles mogelijk maken. onze kleine dromers kunnen een heel universum verbeelden waar ze vliegen tussen de sterren of duiken in de wilde golven. Hun omgeving zorgen voor eindeloos veel mogelijkheden.

Kortom ontdek snel de prachtige wereld van Fabelab.

Vol zachte dekentjes, leuke badcapes, stoere knuffeldoekjes uit tetrastof, kronen, rammelaars ... en zooo veel meer.

Ontdek het allemaal hier >