Wat te doen voor Valentijnsdag?

24.01.2024


Of je nu alleen, samen, met je kinderen of in familieverband bent, elk moment besteed aan het vieren van de liefde is een schat. Vind jouw manier om deze speciale dag te vieren, of het nu door een ontspannend bad, een romantisch diner, een bakactiviteit met de kinderen, of een spelletjesavond met het gezin is... Vergeet niet, liefde zit in de kleine dagelijkse gebaren, en Valentijnsdag is het perfecte moment om ze te verheffen :-) Dus... Wat te doen voor Valentijnsdag?Een fijne Valentijnsdag solo: self love is the best love!


Valentijnsdag alleen? Een gouden kans om jezelf te verwennen! Begin met het creëren van een zen-sfeer door een paar kaarsen aan te steken, die je bewaart voor speciale gelegenheden & die je uiteindelijk nooit durft aan te steken! Laat je meevoeren in een wereld van ontspanning door een lekker warm bad te nemen met een uitstekend boek. En als je zin hebt in een film na dat lekkere bad, waarom niet?


coffret bobone


1 | De leesvoorstel van De Kleine Zebra


Suzanne van de Canadese auteur Anaïs Barbeau-Lavalette.


2 | Ons Valentijnscadeau-idee voor jezelf


We houden van de Chill box van het Belgische merk Bobone & de verzorgingsset van CÎME (ook een Belgisch merk!).


3 | De filmidee van De Kleine Zebra


Past Lives van regisseur Celine Song.


“Met Past Lives, maakt Celine Song een eerste film van ongekende fijngevoeligheid over liefde en ontworteling.”

Adam Sanchez van GQ MagazineEen Valentijnsdag voor twee geliefden: een romantische date thuis


Samen voor Valentijnsdag? Bereid je voor op een magische en ultra-romantische avond zonder zelfs je knusse nestje te verlaten... Maak deze avond onvergetelijk door samen een mooi gerecht te koken (voor degenen die van koken houden) of bestel jullie favoriete menu om volop van jullie avond samen te genieten. Creëer een mooie muzikale sfeer met een afspeellijst die jullie het hele jaar door zullen aanvullen. De koppellijsten worden echte schatkisten, vol met liedjes die jullie liefdesverhaal vertellen... Elke melodie zal een herinnering zijn aan jullie mooiste momenten en die nog komen. Deze gedeelde momenten worden kostbare herinneringen, gekleurd door liefde en verbondenheidEen Valentijnsdag met kinderen: liefde wordt ook overgedragen via koken...


Met de kinderen verandert Valentijnsdag in een feest van liefde en lekkernijen. Bereid samen heerlijke cupcakes met dit eenvoudige recept. In slechts een uur kunnen jullie kleine schatjes genieten van heerlijke chocoladedesserts! Om een vleugje liefde toe te voegen aan de bereiding, gebruik cupcakevormen in het thema van liefde, zoals deze van Liewood in hartvorm. Het is een zoete en liefdevolle manier om "ik hou van jou" te zeggen met lekkernijen.


koken met kinderen


Voor deze Valentijnsavond, aarzel niet om de tijd aan tafel te verlengen… En daarvoor is er niets beter dan de cupcakes voor het dessert uit te halen! Haal tegelijkertijd jullie favoriete gezelschapsspellen tevoorschijn voor momenten van lachen en verbondenheid :-) Vergeet niet deze momenten vast te leggen met jullie camera!


En om in stijl af te sluiten, wat dacht je van een gezellige film onder een dekentje? Kijk samen naar de prachtige animatiefilm Inside Out van Pixar, een film over liefde en emoties. Het is een grote favoriet van De Kleine Zebra: een film die liefde en begrip combineert, perfect voor zowel kinderen als volwassenen.


pixar filmVoor Valentijnsdag, omhul jezelf met liefde


Of je nu alleen bent, met een partner, met je kinderen of met je familie, elk moment dat je doorbrengt met het vieren van liefde is een schat. Vind je eigen manier om deze speciale dag te vieren, of het nu gaat om een ontspannend bad, een romantisch diner, een bakactiviteit met de kinderen, of een spelletjesavond met het gezin... Vergeet niet, liefde zit in de kleine dagelijkse gebaren, en Valentijnsdag is het perfecte moment om ze te benadrukken :-)Bij De Kleine Zebra is Valentijnsdag de perfecte gelegenheid om alle soorten liefde te koesteren: zelfliefde, familiale liefde, vriendschappelijke liefde. Dus of je nu kiest voor een knusse avond thuis, een intiem diner, een baksesie met de kleintjes, of een familiemoment, geniet van elk moment. Vier liefde in al haar diversiteit en schoonheid, en laat je meeslepen door de magie van ValentijnsdagSPREAD THE LOVE >