Wens & win : een make-over voor de kinderkamer met woonaccessoires van de kleine zebra t.w.v. € 1.000

11.05.2014
Hip hip hoera ! De kleine zebra blaast deze maand 7 kaarsjes uit en de natuurlijk kan deze heuglijke mijlpaal niet zonder feestelijkheden zomaar voorbij gaan. Daarom roept de kleine zebra de maand mei uit tot de maand van de kinderkamer ! De kleine zebra is dan ook fier om een heuse make-over van een kinderkamer weg te schenken !Zin om de kinderkamer te restylen ? Kan jouw kinderkamer wel wat nieuwe spulletjes gebruiken ? Doe dan mee aan deze wedstrijd en wie weet steek je met hulp van de kleine zebra stylist de kamer van zoon- of dochterlief in een nieuw kleedje.

Wat moet je doen ?
  • Maak een duidelijke foto van je kinderkamer
  • Motiveer waarom jij en je kind de make-over moeten winnen
  • Welke sfeer de kinderkamer moet krijgen
  • Het geslacht en de leeftijd van je kind
  • Ben je fan van Pinterest ? Maak dan een moodboard met je favoriet kleine zebra-spulletjes en mail ook deze link
  • Mail bovenstaande items samen met je contactgegevens naar dekleinezebra@gmail.com
Meedoen kan tot en met 31 mei 2014. De winnaar krijgt uiterlijk 15 juni bericht en de foto’s van de make-over worden later gepubliceerd door de kleine zebra. Let op ! Lees voor deelname wel de actievoorwaarden door. Door deelname ga je automatisch akkoord met de hieronder genoemde voorwaarden.Veel succes !

Actievoorwaarden Kleine StreepjesCompagnie bvba (eigenaar de kleine zebra), Noorderlaan 31, 2030 Antwerpen, organiseert deze wedstrijd. De deelnemer stuurt tussen 10/05/2014 en 31/05/2014 via e-mail een foto van de te restylen kinderkamer in de door de deelnemer bewoonde verblijfplaats in België of Nederland. Elke deenemer mag maximaal 1 keer deelnemen. De deenemer draagt zelf de verantwoordelijkheid over de ingezonden foto. De deelnemer verleent zonder voorwaarden, zonder vergoeding en onherroepelijk de toestemming om de ingezonden originele foto te publiceren en openbaar te maken via analoge en digitale communicatie en ook voor commercieel gebruik. Er is geen enkele aankoopverplichting voor deelname aan de wedstrijd. De deelnemer is geen financiële of andere vergoeding verschuldigd. Aan de deelnemer is geen financiële of andere vergoeding verschuldigd. Alle ingezonden foto’s en motivaties worden beoordeeld door een jury. De jury bestaat uit medewerkers van de kleine zebra, een stylist en een fotograaf. De jury zal onafhankelijk beraadslagen en beslissen. De beslissingen van de jury zijn bindend en daarover wordt geen discussie gevoerd. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Deelnemers verklaren er zich door deelname aan deze wedstrijd mee akkoord dat men als winnaar met naam en woonplaats, eventueel ook met foto in online en offline communicatie wordt bekend gemaakt. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnaar verleent zonder voorwaarden, zonder vergoeding en onherroepelijk de toestemming om foto’s/video van de make-over en het resultaat van de make-over te publiceren en openbaar te maken via analoge en digitale communicatie en ook voor commercieel gebruik. De informatie en personengegevens die bij deze wedstrijd verzameld worden, zijn alleen bestemd voor gebruik van de kleine streepjesCompagnie door middel van verwerking van gegevens. Zij worden niet doorgegeven aan derden. De wet van 8 december 1992 in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van gegevenverwerking, voorziet het toegansrecht tot de gevens en het verbeteren ervan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Opgemaakt te Antwerpen op 9.05.2014